Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

In verband met het coronavirus hebben wij als Witgoed specialist de noodzakelijke maatregelen getroffen om u ook in deze tijd goed en veilig te kunnen blijven bedienen.
Klik hier voor meer informatie.

Witgoed reparatie in Meppel

Wanneer uw vaatwasser of droger mankementen vertoont is dat zeer vervelend. Een snelle oplossing is dan gewenst. De Waswacht repareert het apparaat gewoon bij u thuis waardoor het loskoppelen of verplaatsen van het apparaat niet nodig is. Wij komen graag binnen twee werkdagen bij u langs in Meppel, Rogat of omliggende plaatsen voor een beoordeling en reparatie van het mankement.

Snelle reparatie van uw witgoed

Langdurige reparaties en het verslepen van bijvoorbeeld een zware wasmachine is wel het laatste waar u op zit te wachten. De Waswacht is in Drenthe al ruim 20 jaar specialist in reparatie van witgoed zoals vaatwassers, wasmachines en drogers. U bent verzekerd van een kundige monteur. Door middel van regelmatige bijscholing is ons serviceteam altijd op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen.

Wasmachine Reparatie Beilen - BedrijfsbusDe meest voorkomende problemen kunnen wij snel voor u oplossen. De bedrijfsbussen van De Waswacht zijn standaard voorzien van de meest gebruikelijke vervangende onderdelen en uitgerust met professionele gereedschappen. Zo is voor elk probleem een adequate oplossing voorhanden.

De Waswacht: verstand van witgoed

  • Vakkundige servicemonteurs
  • Snelle reparatie van witgoed bij u thuis
  • Ruime voorraad gangbare vervangende onderdelen
  • Onafhankelijk reparateur voor alle merken
  • Mogelijkheid tot bemiddeling met de fabrikant


Witgoed reparatieaanvraag