Velden zijn niet correct ingevuld

afzuigkap

Afzuigkappen

Is uw oude afzuigkap nodig toe aan vervanging? Dan kunt u stoppen met zoeken, want bij De Waswacht vindt u gegarandeerd een nieuwe afzuigkap die bij uw wensen past. Bij ons heeft u de keus uit een eilandschouwkap, een onderbouw afzuigkap of een vlakscherm afzuigkap. 

Eilandkap

De eilandkap kan op iedere plek boven een kookeiland geplaatst worden. Zo wordt de kooklucht meteen afgevoerd. Deze afzuigkap is een echte blikvanger in de keuken.

Onderbouw afzuigkap

De onderbouw afzuigkap wordt onder een keukenkast geplaatst en steekt daardoor wat uit. Deze afzuigkap is de voordeligste in zijn soort en daardoor een aantrekkelijke optie.

Vlakscherm afzuigkap

De vlakscherm afzuigkap is klein en handzaam in gebruik. De afzuigkap wordt grotendeels in een keukenkast gebouwd. Het scherm kan na gebruik naar binnen worden geschoven.

Het kopen van een afzuigkap

Voordat u een afzuigkap gaat kopen, is er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Wij hebben de belangrijkste voor u op een rijtje gezet.

 1. Bepaal de afzuigkapsoort die het beste bij uw wensen past. Heeft u een bijvoorbeeld een kookeiland? Dan is een eilandkap een goede keuze. 
 2. Kijk naar de designopties. Wilt u een witte, zilveren of zwarte afzuigkap? En welke vorm past het beste in uw keuken?
 3. Meet hoeveel ruimte er in de keuken is voor een afzuigkap. Want, meten is immers weten. 
 4. Doe onderzoek naar de specificaties, zoals de afzuigcapaciteit en standen. Wat u nodig heeft hangt onder andere af van de grootte van uw keuken en de bereidingswijze van het voedsel.  
 5. Bekijk of er luchtafvoer mogelijk is in uw keuken. Zo niet, dan is een afzuigkap met recirculatie de beste keuze. De lucht wordt dan door de koolstoffilter gefilterd en daarna door de afzuigkap weer de keuken ingeblazen. 
 6. Het afvoersysteem is ook van belang bij de keuze voor een afzuigkap mét of zonder motor.

Een afzuigkap van De Waswacht

Een afzuigkap van De Waswacht betekent:

 • uw nieuwe apparaat op tijd bezorgd 
 • een vakkundige installatie tegen betaling
 • uw oude apparaat gratis retour 

En wanneer uw inbouwapparaat niet functioneert zoals u mag verwachten, helpen wij u graag. Want naast het leveren van uw producten, komen we ook graag bij u om uw apparatuur te repareren. Vul daarvoor het aanvraagformulier in.

Neem voor persoonlijk advies contact met ons op!

 


AEG DF4160
  AEG DF4160 AEG DF4160 AEG DF4160 AEG DF4160 AEG DF4160 AEG DF4160
 • AEG DF4160
Gebruik: 3 t/m 6 keer per week

AEG DF4160

AEG Vlakscherm afzuigkap DF4160

Kleur zilver

 Geluidsniveau 63 dB

Schuifregelaar met 3 standen

PRIJS EXCL. MONTAGE!!

Onze serviceprijs*: € 199,00

Download specificaties