Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Whirlpool wasmachine reparatie

Whirlpool

Whirlpool is een Amerikaanse fabrikant van huishoudapparatuur. De complete wasmachines van Whirlpool zijn altijd van hoge kwaliteit met voor een betaalbare prijs. Bij Whirlpool heeft u altijd een ruime keuze uit zeer zuinige, milieubewuste of extra stille wasmachines. Eind jaren negentig nam Whirlpool de Duitse firma Bauknecht over. Een merk dat nog steeds door Whirlpool op de markt wordt gezet. Momenteel is Whirlpool de grootste ter wereld als het gaat om wasmachines en ander huishoudelijk apparatuur. Kwalitatief goed apparatuur, maar ook goed apparatuur treedt wel eens in storing.

Defect aan Whirlpool wamachine maken

Bij de Waswacht weten wij hoe belangrijk het is om uw wasmachine zo snel mogelijk weer te repareren. Onze ervaren reparateurs helpen u hier graag mee en komen zelfs bij u thuis langs. Doordat u uw wasmachine niet hoeft te ontkoppelen en te vervoeren, is uw wasmachine nog sneller klaar voor gebruik.

Reparatie van uw Whirlpool wasmachine door bedreven monteurs

De Waswacht hecht veel waarde aan kwaliteit en service. Met onze reparatieservice komen onze servicemonteurs bij u thuis, wordt uw wasmachine direct nagekeken en wordt het probleem zo spoedig mogelijk verholpen. Onze servicemonteurs hebben jaren lange ervaring en zijn erg bedreven in hun vak. en leveren kwaliteit en deskundigheid.

waswacht servicebusOnze monteurs hebben een uitgebreide kennis van alle witgoedmerken en blijven op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Hierdoor hebben wij voor elke situatie de juiste oplossing. Onze servicebussen zijn standaard voorzien van de meest voorkomende wasmachine onderdelen zodat wij problemen met uw wasmachine zo snel mogelijk kunnen verhelpen.

Gecertificeerd Whirlpool reparatiebedrijf

De Waswacht is gecertificeerd Whirlpool reparateur. U bent dus altijd verzekerd van de juiste oplossing voor uw Whirlpool wasmachine. Wij hebben goede contacten bij diverse wasmachinefabrikanten, waaronder Whirlpool en kunnen daarom snel vervangende Whirlpool onderdelen leveren. In het geval van hele ingrijpende reparaties binnen de garantietermijn kunnen wij voor u met Whirlpool overleggen over de beste oplossing.

Werkgebied De Waswacht

Het werkgebied van De Waswacht is Drenthe. Bent u woonachtig in of in de omgeving van één van de onderstaande plaatsen? Dan repareert De Waswacht uw wasmachine zeer zeker ook bij u thuis!

 

 

 

 

 

De Waswacht: specialist in wasmachines

  • Whirlpool gecertificeerd reparatiebedrijf
  • Snelle reparatie bij u thuis
  • Gangbare onderdelen standaard op voorraad
  • Onafhankelijk reparateur
  • Mogelijkheid tot bemiddeling met de fabrikant


Vraag een reparatie aan voor uw Whirlpool wasmachine

Let op! Alleen in diverse plaatsen in Drenthe verrichten wij reparaties. 
Regio Hoogeveen, Beilen, Westerbork, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, De Wijk, Zuidwolde en Nieuwlande.