Velden zijn niet correct ingevuld

combi-magnetron

Magnetrons

Magnetronmaaltijden zijn steeds populairder. Daarom is het fijn als u een goede magnetron heeft die een lekkere maaltijd kan opwarmen. De Waswacht heeft een ruim assortiment (combi)magnetrons met merken van Bosch, Beko en Etna. Bezorgen, aansluiten en een duidelijke uitleg zijn bij ons vanzelfsprekend. 

Wat is een combi magnetron

Een combimagnetron heeft zowel een magnetron functie als een oven functie. Bij de combimagnetron ligt de nadruk op de magnetron functies. Wij bieden de Sharp combimagnetron R931INW aan die 18! automatische kookprogramma's. Het is een vrijstaande magnetron met een inhoud van 40 liter. 

Magnetron kopen

Een solo magnetron heeft alleen magnetron functies. Deze zijn vaak wat kleiner van inhoud, maar net zo effectief. Ze werken op elektriciteit en zijn compact van formaat. 

Bekijk solo magnetrons

Magnetron reparatie

Meer dan 35 jaar zijn wij een begrip in de regio Hoogeveen met onze eigen Uneto-gecertificeerde reparatiedienst voor al uw witgoedapparatuur. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een leverancier van bijna alle witgoedmerken! De Waswacht is de speciaalzaak op het gebied van huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines, vaatwassers, wasdrogers, koelkasten en vrieskasten.