Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Zanussi wasmachine reparatie

ZanussiZanussi staat al jarenlang bekend als een betrouwbare producent van wasmachines. Zanussi levert een bijzonder goede kwaliteit wasmachine. De Waswacht is gecertificeerd reparateur voor het merk Zanussi. Ondanks de hoge productie-eisen bij Zanussie kan het voorkomen dat uw Zanussi wasmachine meteen gerepareerd moet worden door  een defect onderdeel of een technische storing.

De was wacht wel. Maar u liever niet te lang. Dat snappen wij bij De Waswacht. Daarom zorgen wij altijd voor een snelle oplossing. Onze reparatiedienst repareert uw wasmachine gewoon bij u thuis op locatie. Wel zo prettig. 

Vaakstvoorkomende Zanussi foutcodes en oorzaken

Deze foutmeldingen komen het vaakste voor bij Zanussi wasmachines:

Zanussi foutcode C1 Zanussi foutcode C2 Zanussi foutcode C3 Zanussi foutcode C9 Zanussi foutcode E20 Zanussi foutcode E30 Zanussi foutcode E40 Zanussi foutcode E50 Zanussi foutcode E90 Zanussi foutcode EF3

Zorgeloze reparatie van uw Zanussi wasmachine

De Waswacht is de specialist in witgoed voor de provincie Drenthe. Al meer dan twee decennia zijn wij bekend met het repareren van diverse merken wasmachines. Onze vakbekwame servicemonteur komt bij u langs om de storing op te sporen en zo snel mogelijk te verhelpen. Gewoon bij u thuis, dus u hoeft uw wasmachine niet zelf te verplaatsen of te ontkoppelen, onze monteur regelt dit allemaal voor u.

de witgoedspecialist

Onze monteurs zijn uitgebreid geschoold en volgen de laatste ontwikkelingen op het gebied van wasmachine technologie nauwkeurig. Hierdoor zijn zij altijd in staat om met een goede oplossing te komen. Onze reparatiebussen zijn allemaal ingericht  met professionele gereedschappen en de belangrijkste vervangende onderdelen.

Gecertificeerd Zanussi reparatiebedrijf

De Waswacht is een gecertificeerde reparateur voor het merk Zanussi, u bent hierdoor verzekerd van de juiste reparatie en het gebruik van de juiste onderdelen. Wij hebben goede contacten bij Zanussi en kunnen daarom efficiënt en snel onderdelen leveren. In het geval van ingrijpende reparaties die binnen de garantietermijn vallen, kunnen wij voor u met de fabrikant overleg voeren voor de meest redelijke oplossing.

Werkgebied De Waswacht

Het werkgebied van De Waswacht is Drenthe. Bent u woonachtig in of in de omgeving van één van de onderstaande plaatsen? Dan repareert De Waswacht uw Zanussie wasmachine zeer zeker ook bij u thuis!

 

 

 

 

 

De Waswacht: specialist in wasmachines

  • Zanussi gecertificeerd reparatiebedrijf
  • Snelle reparatie bij u thuis
  • Gangbare onderdelen standaard op voorraad
  • Onafhankelijk reparateur
  • Mogelijkheid tot bemiddeling met de fabrikant


Vraag nu een reparatie aan voor uw Zanussi wasmachine

Let op! Alleen in diverse plaatsen in Drenthe verrichten wij reparaties. 
Regio Hoogeveen, Beilen, Westerbork, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, De Wijk, Zuidwolde en Nieuwlande.