Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Onderdelen, direct uit ons magazijn

Bent u op zoek naar een onderdeel om uw witgoed te repareren? Is uw wasmachine defect en moet er een onderdeel vervangen worden? Indien één van onze witgoed monteurs bij u op locatie is geweest en geconstateerd heeft dat uw apparatuur gerepareerd kan worden, kan dit snel uitgevoerd worden. Wij hebben een zeer divers assortiment aan onderdelen op voorraad.

Wilt u uw wasmachine, droger of vaatwasser zelf repareren? Dan kunt u bij ons de te vervangen onderdelen eenvoudig bestellen.

Nu bestellen

Gebruikte onderdelen

Voor oudere machines waarvan de levensduur onzeker is, zijn gebruikte onderdelen een uitkomst. Ook ter vervanging van dure onderdelen kunnen gebruikte onderdelen of tweede hands onderdelen het repareren van uw apparaat betaalbaar maken. Toch adviseren wij dat u een defect aan uw witgoed apparatuur altijd laat repareren door een ervaren monteur.

Reparatie aanvragen

Wilt u het repareren van uw apparatuur over laten aan een witgoedspecialist?
Vraag deze direct online aan!

Reparatie aanvragen

Onderdeel aanvragen

Zoekt u een specifiek onderdeel? Laat het ons weten!
Wij doen ons uiterste best om het juiste onderdeel voor uw wasmachine, droger of vaatwasmachine te vinden. U maakt het zoeken voor ons eenvoudiger door vooraf al het merk, soort apparaat en typenummer aan ons door te geven.