Velden zijn niet correct ingevuld

fornuis

Fornuizen en kookplaten

De Waswacht heeft een ruim assortiment kookplaten en fornuizen zodat u weer fijn kunt koken. Wij hebben kookplaten en fornuizen van kwalitatief goede merken: Pelgrim, Etna, HQ en Bosch. De service van De Waswacht betekent dat wij bezorgen, alles aansluiten en een duidelijke uitleg geven. 

Kookplaat kopen

Tegenwoordig moeten we steeds meer van het gas af. Daarom is de inductie kookplaat in het leven geroepen die op elektriciteit werkt. Niet iedereen vindt het fijn om op inductie te koken en wil liever een gas kookplaats. De Waswacht biedt beide soorten kookplaat aan:

Beide soorten kookplaten zijn vrijstaand, wat betekent dat ze niet per se in een keuken ingebouwd hoeven te worden. Ideaal dus voor mensen die tijdelijk een kookplaat nodig hebben, of geen plek in hun keuken hebben om een kookplaat in te laten bouwen. 

Fornuis met oven

In ons assortiment hebben wij een Bosch fornuis met oven. Dit is een vrijstaand gas-elektrisch fornuis met energieklasse A. Om te koken heeft u gas nodig en voor de oven elektriciteit. De oven heeft 8 ovensystemen met een inhoud van 66 liter. Wij kunnen voor u het fornuis installeren op de plek waar u deze wenst te hebben. Uiteraard moet er wel een gasaansluiting en elektriciteit aanwezig zijn. 

Eigen reparatiedienst

Meer dan 35 jaar zijn wij een begrip in de regio Hoogeveen met onze eigen Uneto-gecertificeerde reparatiedienst voor al uw witgoedapparatuur. Dat betekent niet alleen wasmachines en drogers, maar ook voor al uw kookplaten en fornuizen. 

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op, of vul het het reparatieformulier in. Kijk wel goed naar ons servicegebied: Regio Hoogeveen, Beilen, Westerborg, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, De Wijk, Zuidwolde en Nieuwlande.