Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Bauknecht wasmachine reparatie

LG reparatieHet merk Bauknecht streeft naar technische perfectie en hoge betrouwbaarheid. Helaas kan het voorkomen dat uw Bauknecht wasmachine een mankement vertoont en een reparatie benodigd is. Bij Bauknecht gelden hoge eisen voor productie en levering, maar helaas kan het een keer gebeuren dat uw Bauknecht wasmachine meteen gemaakt dient te worden doordat er een storing optreedt. Een storing komt altijd op een ongelegen moment. De Waswacht zorgt ervoor dat uw wasmachine zo snel mogelijk weer goed functioneert.

Wij begrijpen bij De Waswacht als geen ander dat een snelle reparatie van uw wasmachine van het grootste belang is. Onze reparatiedienst repareert uw Bauknecht wasmachine gewoon bij u thuis, wel zo snel en gemakkelijk, u hoeft geen transport te regelen of uw wasmachine af te koppelen en klaar te zetten voor vervoer.

Professionele reparatie van uw Bauknecht wasmachine

De Waswacht is al meer dan 35 jaar de specialist in witgoed voor de provincie Drenthe. Onze ervaren servicemonteurs komen graag bij u thuis langs om de storing te beoordelen en zo snel mogelijk op te lossen. U hoeft uw wasmachine niet zelf te ontkoppelen of te verplaatsen. Wij repareren ter plaatse, wat u veel tijd en ongemak scheelt.

Onze monteurs zijn echte vakmensen en altijd nieuwsgierig naar de nieuwste technologische ontwikkelingen in witgoed. Hierdoor zijn zij in staat om met een snelle en doeltreffende oplossing te komen. Onze reparatiebussen zijn allemaal ingericht met professionele gereedschappen en de belangrijkste vervangende onderdelen.

Bauknecht foutcodes en oorzaken

Enkele van de meest voorkomende foutmeldingen bij Bauknecht wasmachines:

Bauknecht foutcode F2 Bauknecht foutcode F4 Bauknecht foutcode F7 Bauknecht foutcode F8

Gecertificeerd Bauknecht reparatiebedrijf

de witgoedspecialistDe Waswacht is een gecertificeerde reparateur voor vele merken, ook voor het merk Bauknecht. U bent hierdoor altijd verzekerd van een goede reparatie van uw onmisbare wasmachine. Wij hebben goede contacten met de producent van Bauknecht en kunnen daarom snel de juiste onderdelen leveren. In het geval van bijzonder grote reparatie gevallen die nog binnen uw garantietermijn vallen, kunnen wij voor u besprekingen voeren over een voordelige oplossing.

Werkgebied De Waswacht

Het werkgebied van De Waswacht is Drenthe. Bent u woonachtig in of in de omgeving van één van de onderstaande plaatsen? Dan repareert De Waswacht uw wasmachine zeer zeker ook bij u thuis!

 

 

 

 

 

De Waswacht: specialist in wasmachines

  • Gecertificeerd reparatiebedrijf
  • Snelle reparatie bij u thuis
  • Gangbare Bauknecht onderdelen standaard op voorraad
  • Onafhankelijk reparateur


Vraag nu een reparatie aan voor uw Bauknecht wasmachine

Let op! Alleen in diverse plaatsen in Drenthe verrichten wij reparaties. 
Regio Hoogeveen, Beilen, Westerbork, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, De Wijk, Zuidwolde en Nieuwlande.