Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Wasdroger reparatie

Wanneer uw droger stuk gaat is dat erg vervelend. Handdoeken en beddengoed, wat u normaal even gemakkelijk in de droger doet, blijven liggen óf hangen door het hele huis. Een werkende droger is dan toch wel een groot gemak! In de meeste gevallen kan De Waswacht kan de wasdroger repareren tegen een fractie van de kosten voor een nieuwe droger.

reparatie aanvragen

Er zijn verschillende defecten aan uw wasdroger mogelijk. Vaak uit zich dat in onderstaande:

  • De wasdroger lekt water
  • De wasdroger verwarmt niet meer
  • De wasdroger droogt mijn was niet of heel langzaam
  • De wasdroger maakt rare geluiden
  • De droogtrommel draait niet meer
  • De wasdroger werkt helemaal niet meer


Vakkundige reparatie van uw wasdroger

De Waswacht is al meer dan 20 jaar de witgoedspecialist van de provincie Drenthe. Onze ervaren servicemonteurs komen graag bij u thuis om uw wasdroger storing te beoordelen en zo snel mogelijk te repareren. Om u een hoop tijd en ongemak te besparen, repareren wij ter plaatse. U wilt natuurlijk niet lang zonder uw droger zitten. Daarom streven wij er naar om binnen 2 werkdagen op locaties binnen ons servicegebied aanwezig te zijn.

Kwaliteits reparatie voor alle wasdrogers

Lid van Uneto-VNI Wij zijn aangesloten bij Techniek Nederland. Met een bedrijf dat lid is van Techniek Nederland bent u als consument verzekerd van deskundig advies. Wij weten hoe we met de juiste installatie uw comfort kunnen verhogen en we zorgen voor jarenlang veilig en probleemloos gebruik van apparatuur.

Naast wasdroger reparaties bieden wij ook nieuwe wasdrogers aan.

Wasdroger reparatie aanvragen

De Waswacht repareert wasdrogers in Drenthe in ondere andere Beilen, De Wijk, Dwingeloo, Hoogeveen, Ruinen, Ruinerwold, Westerbork en Zuidwolde.Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.