Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Reparatie van witgoed en huishoudelijke apparaten in Drenthe

Bij ons kunt u terecht voor reparaties van álle witgoedapparatuur. Wij repareren wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten, vriezers, ovens, magnetrons, kookplaten, stofzuigers en inbouwapparaten van bijna alle merken bij u thuis in Drenthe. Meer over Techniek Nederland

Direct Reparatie Aanvragen

De Waswacht bus

U wilt natuurlijk niet lang zonder uw apparatuur zitten. Daarom is ons streven om binnen 2 werkdagen bij u op locatie* aanwezig te zijn. 

* bekijk ons servicegebied

 Lid van Techniek Nederland

Wij zijn aangesloten bij TECHNIEK NEDERLAND. Met een bedrijf dat lid is van Techniek Nederland (voorheen UNETO VNI) bent u als consument verzekerd van deskundig advies. Wij weten hoe we met de juiste installatie uw comfort kunnen verhogen en we zorgen voor jarenlang veilig en probleemloos gebruik van apparatuur.

Tarieven

We hanteren heldere tarieven. Onze voorrijkosten bedragen € 45,00 en het reparatietarief bedraagt € 18,00 per kwartier. Door jarenlange ervaring en regelmatige bijscholing kunnen wij een reparatie in korte tijd afhandelen en daarmee uw kosten tot een minimum beperken.

Mocht reparatie niet mogelijk zijn, dan zijn we daar duidelijk over. En kiest u bij ons voor een vervangend apparaat, dan krijgt u een waardecheque t.w.v. € 45,00 in te leveren in onze winkel. (zie voorwaarden op de waardecheque)

Reparatiedienst

Onze eigen reparatiedienst bestaat al sinds 1984. Al onze buitendienstmedewerkers beschikken over een bedrijfsbus met daarin een grote voorraad aan gangbare onderdelen en het juiste gereedschap om u goed van dienst te kunnen zijn. Daarbij repareren wij in heel Drenthe.

Mochten er binnen korte tijd na aankoop grote reparaties plaats moeten vinden, dan bieden wij de mogelijkheid om te bemiddelen tussen u en de fabrikant. Wij repareren tijdens de garantieperiode voor Miele, Schulthess, Samsung, Bosch en Siemens. Wij zijn gecertificeerd reparatiebedrijf voor verlengde garantie Miele (MSC).

Reparatieaanvraag

Let op! Alleen in diverse plaatsen in Drenthe verrichten wij reparaties.
Regio Hoogeveen, Beilen, Westerbork, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, De Wijk, Zuidwolde en Nieuwlande.