Velden zijn niet correct ingevuld

wasmachine

Wasmachines

Zoekt u een nieuwe wasmachine voor een groot of klein huishouden, kijk dan voor een nieuwe wasmachine bij De Waswacht. Wij hebben een ruim assortiment wasautomaten met merken van onder andere; AEG, Beko, Bosch, LG, Miele, Samsung en Siemens.

Wij bieden 2 soorten wasmachines aan: 

  1. Wasautomaten
  2. Bovenladers

Wasmachine kopen

Een wasmachine kopen bij De Waswacht betekent: zo snel mogelijke bezorging, aansluiten en een duidelijk uitleg van de onderhouds- en gebruiksinstructies. Daarnaast betaalt geen bezorgkosten en kunnen wij wanneer gewenst uw oude wasmachine gratis meenemen. Zo wordt de wasmachine verantwoord verwerkt. 

Het kan natuurlijk ook zijn dat uw wasmachine nog helemaal niet aan vervanging toe is maar gerepareerd moet worden. Kijk dan bij onze reparatiedienst en vraag een reparatie voor uw wasmachine direct aan. 

Reparatie wasmachine aanvragen

Advies wasmachine kopen

Waar moet u nu op letten als u een wasmachine koopt? Doordat wij als Witgoed specialist gespecialiseerd in witgoed zijn, kunnen wij u duidelijk uitleggen waar u op met letten bij het kopen van een wasmachine. Hierbij kunt u denken aan:

  • Vulgewicht
  • Toerental
  • Waskwaliteit
  • Geluidsniveau
  • Energieverbruik
  • Wekelijks gebruik wasmachine

Al deze factoren hebben uiteindelijk invloed op welk advies voor wasmachine wij u zullen geven. Voor een overzicht van alle wasmachines en bovenladers, maakt u hieronder een keuze. Als u een persoonlijk advies wilt, neem dan contact met ons op.