Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Stofzuiger reparatie

Een kapotte stofzuiger kan een hoop ongemak met zich meebrengen, helemaal als u de stofzuiger langer moet missen. U zult dan met de handveger de hele vloer schoon moeten maken. Een stofzuiger die werkt is dan wel zo prettig. Vaak is een defecte stofzuiger snel te repareren door een monteur. Het is tevens vaak veel voordeliger dan het aanschaffen van een volledig nieuwe stofzuiger.

reparatie aanvragen

De Waswacht kan u helpen bij stofzuiger defecten als:

  • De stofzuiger valt steeds uit
  • De stofzuiger zuigt niet meer goed
  • Het oprolmechanisme van het snoer werkt niet meer
  • De stofzuiger start niet meer
  • De stofzuiger doet helemaal niets meer


Vakkundige reparatie van uw stofzuiger

De Waswacht is al meer dan 35 jaar de specialist in witgoed voor de provincie Drenthe. Onze ervaren servicemonteurs komen graag bij u thuis langs om de storing van uw stofzuiger te beoordelen en zo snel mogelijk op te lossen. Wij repareren ter plaatse, dit scheelt u veel tijd en ongemak. U wilt natuurlijk niet te lang zonder uw stofzuiger zitten. Daarom is ons streven om binnen 2 werkdagen bij u op locatie aanwezig te zijn.

Kwaliteits reparatie voor stofzuigers

Lid van Uneto-VNI Wij zijn aangesloten bij Techniek Nederland. Met een bedrijf dat lid is van Techniek Nederland bent u als consument verzekerd van deskundig advies. Wij weten hoe we met de juiste installatie uw comfort kunnen verhogen en we zorgen voor jarenlang veilig en probleemloos gebruik van apparatuur.

Naast stofzuiger reparaties op locatie, bieden wij ook nieuwe stofzuigers aan in onze showroom in Hoogeveen

Stofzuiger reparatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.