Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

AEG wasmachine reparatie

AEGAEG is een betrouwbaar en solide merk, al jarenlang produceert AEG kwalitatief hoogwaardige wasmachines die met een super schoon resultaat wassen. 'AEG laat u niet in de steek' een wel bekende slagzin. Helaas kan uw wasmachine u toch een keer in de steek laten door een storing of een kapot onderdeel. Ondanks de strenge kwaliteitscontroles en het hoge kennisniveau bij de firma AEG, kan het toch gebeuren dat uw wasmachine dienst weigert.

Wij begrijpen bij De Waswacht als geen ander dat een snelle reparatie van uw wasmachine van het grootste belang is. Onze reparatiedienst repareert uw AEG wasmachine gewoon bij u thuis, wel zo snel en gemakkelijk. U hoeft geen transport te regelen, uw wasmachine niet af te koppelen of klaar te zetten voor vervoer.

Vakkundige reparatie van uw AEG wasmachine

De Waswacht is al meer dan 35 jaar de specialist in witgoed voor de provincie Drenthe. Onze ervaren servicemonteurs komen graag bij u thuis langs om de storing te beoordelen en zo snel mogelijk op te lossen. Wij repareren ter plaatse, dit scheelt u veel tijd en ongemak.

de witgoedspecialist Onze monteurs volgen geïnteresseerd de laatste ontwikkelingen en (reparatie)technieken, ook op het gebied van het merk AEG. Door extra scholing en bruikbare praktijkervaring zijn onze monteurs in staat om met een passende oplossing te komen. Alle servicebussen zijn standaard uitgerust met professionele gereedschappen en de meest reguliere wasmachine onderdelen.

AEG foutcodes en oorzaken

Enkele van de meest voorkomende foutmeldingen bij AEG wasmachines:

AEG foutcode C9 AEG foutcode E10 AEG foutcode E20 AEG foutcode E40  

Gecertificeerd AEG reparatiebedrijf

De Waswacht is gecertificeerd AEG reparateur. U bent dus altijd verzekerd van de juiste oplossing voor uw AEG wasmachine. Wij hebben goede contacten bij diverse wasmachinefabrikanten, waaronder AEG en kunnen daarom snel vervangende AEG onderdelen leveren. In het geval van hele ingrijpende reparaties binnen de garantietermijn kunnen wij voor u met AEG overleggen over de beste oplossing.

Werkgebied De Waswacht

Het werkgebied van De Waswacht is regio Drenthe. Bent u woonachtig in één van de onderstaande plaatsen? Dan repareert De Waswacht uw wasmachine zeer zeker ook bij u thuis!

 

 

 

 

 

De Waswacht: specialist in wasmachines

  • AEG gecertificeerd reparatiebedrijf
  • Snelle reparatie bij u thuis
  • Gangbare onderdelen standaard op voorraad
  • Onafhankelijk reparateur
  • Mogelijkheid tot bemiddeling met de fabrikant
     

Vraag een reparatie aan voor uw AEG wasmachine

Let op! Alleen in diverse plaatsen in Drenthe verrichten wij reparaties. 
Regio Hoogeveen, Beilen, Westerbork, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, De Wijk, Zuidwolde en Nieuwlande.