Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Beko wasmachine reparatie

Beko-logoBeko weet dat consumenten en hun wensen blijven veranderen. Beko is een zeer innovatief merk en blijft constant inspelen op de nieuwste ontwikkelingen, zo ook voor hun wasmachines. Maar helaas kan het voorkomen dat, net als bij andere merken, uw Beko wasmachine last heeft van een storing of dat er zich een ander probleem voordoet.

Bij De Waswacht begrijpen wij dat u uw wasmachine zo gauw mogelijk weer werkend wil zien. Met onze reparatiedienst is dit geen probleem, wij komen uw wasmachine gewoon bij u thuis repareren.

Zorgeloze reparatie van uw Beko wasmachine

De Waswacht is de echte specialist in witgoed. Met onze jarenlange ervaring met vrijwel alle witgoedmerken hebben wij voor elk probleem snel de juiste oplossing gevonden. Onze monteurs komen graag bij u thuis om het probleem te bekijken en zo spoedig mogelijk op te lossen. Hierdoor is het niet nodig dat u zelf uw wasmachine moet vervoeren en blijft veel tijd noch moeite gespaard.

De Waswacht ServicebusDankzij jarenlange ervaring en regelmatige bijscholing blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken. Al onze monteurs rijden in een eigen servicebus die is voorzien van het benodigde professionele gereedschappen en de meest voorkomende vervangende onderdelen. Op die manier kunnen we ter plaatse de meeste problemen en storingen direct vakkundig behandelen.

Gecertificeerd Beko reparatiebedrijf

De Waswacht is een Beko gecertificeerd reparateur. Dit betekent dat u altijd verzekerd bent van de juiste oplossing voor uw Beko wasmachine. Dankzij goede contacten met de fabrikant kunnen wij specifieke onderdelen snel leveren.

Werkgebied De Waswacht

Het werkgebied van De Waswacht is Drenthe. Bent u woonachtig in of in de omgeving van één van de onderstaande plaatsen? Dan repareert De Waswacht uw wasmachine zeer zeker ook bij u thuis!

 

 

 

 

 

De Waswacht: specialist in wasmachines

  • Beko gecertificeerd reparatiebedrijf
  • Snelle reparatie bij u thuis
  • Gangbare onderdelen standaard op voorraad
  • Onafhankelijk reparateur


Vraag nu een reparatie aan voor uw Beko wasmachine

Let op! Alleen in diverse plaatsen in Drenthe verrichten wij reparaties. 
Regio Hoogeveen, Beilen, Westerbork, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, De Wijk, Zuidwolde en Nieuwlande.