Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Samsung Wasmachine foutcodes

U zult het net zien, op het meest ongunstige moment doet uw Samsung wasmachine het niet. Er verschijnt een foutcode op de display. Maar, wat betekent die eigenlijk? En kunt u zelf de storing verhelpen? In onderstaande lijst met foutmeldingen vindt u de betekenis van de foutcode zodat u wellicht de wasmachine zelf kunt repareren. Mocht dit niet lukken of u hier de tijd niet voor hebben, vul dan hieronder het reparatieformulier in voor een Samsung wasmachinereparatie. Onze servicebus komt bij u langs om thuis uw wasmachine te repareren. Ons servicegebied is een aantal plaatsen in Drenthe: tussen HoogeveenBeilenNieuwlande, Fluitenberg, WesterborkDwingelooRuinerwoldRuinenZuidwolde en De Wijk

Betekenis foutcode Samsung wasmachine

Het is afhankelijk van of u een oude of nieuwe Samsung wasmachine heeft of u de eerste of de tweede foutcode te zien krijgt. Hieronder vindt u een overzicht van de foutcodes die u te zien kunt krijgen met de mogelijke oorzaak.

Foutcode

Oorzaak

Samsung foutcode 4E en E1 Problemen met de water toevoer
Samsung foutcode 5E en E2 Problemen met de waterafvoer
Samsung foutcode OE en E3 Te veel water in de machine (overflow)
Samsung foutcode UE en E4 Onbalans trommel
Samsung foutcode HE1, E5, HE2 en E6 Verwarmingsprobleem
Samsung foutcode 1E en E7 Probleem met de waterdruk/hoogte
Samsung foutcode CE en E8 Onjuiste temperatuur van het water
Samsung foutcode LE, E9 en E11 Waterlekkage in de wasmachine
Samsung foutcode 3E, EA en EB Tacho motor
Samsung foutcode tE en EC Thermister fout
Samsung foutcode dE Een probleem met de deur


Zelf Samsung wasmachine repareren

Wellicht kunt u nu zelf uw wasmachine repareren nu u weet wat de oorzaak is. Bij de 5E en E2 melding kan bijvoorbeeld de pomp verstopt of geblokkeerd zijn, of de afvoerslang verstopt zijn. In de slang tussen kuip en pomp kan ook een voorwerp vastzitten. Door al deze punten te controleren en eventuele verstoppingen of blokkades weg te halen repareert u uw wasmachine. Na alles weer goed aangesloten te hebben zou de foutmelding verdwenen moeten zijn en de Samsung wasmachine het weer moeten doen. Lukt het u niet zelf en woont u in ons servicegebied in Drenthe, vul dan het reparatie-aanvraagformulier hieronder in. Binnen 2 dagen is het streven om het probleem bij u thuis op te lossen.  

Ander merk wasmachine met foutcode?

Ook andere merken dan Samsung wasmachines werken met foutcodes. Bent u op zoek naar de foutmeldingen van andere merken, kijk dan bij: Miele, AEG, Bauknecht, Bosch, Whirlpool, Zanussi, Electrolux, Indesit, LG of Siemens.

Samsung wasmachine reparatie aanvragen

Let op! Alleen in diverse plaatsen in Drenthe verrichten wij reparaties. 
Regio Hoogeveen, Beilen, Westerbork, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, De Wijk, Zuidwolde en Nieuwlande.