Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

LG wasmachine reparatie

LG reparatieLife's Good, dat is waar LG voor staat. Het dagelijkse leven in uw huishouden lacht u echter wat minder toe als de wasmachine er mee stopt. Toch kan het voorkomen dat uw LG wasmachine opeens dienst weigert en gerepareerd moet worden. Dit komt altijd op een ongelegen moment, want vuile was is een terugkerend thema in elk huishouden.

Wij begrijpen bij De Waswacht als geen ander dat een snelle reparatie van uw wasmachine van het grootste belang is. Wanneer u De Waswacht belt hoeft u geen transport te regelen en uw wasmachine af te koppelen, om deze ook nog eens klaar te moeten zetten voor vervoer. Niet zo fijn als uw wasmachine helemaal op zolder staat. Onze reparatiedienst repareert uw LG wasmachine gewoon bij u thuis, wel zo snel en gemakkelijk!

Uw LG wasmachine vakkundig gerepareerd

De Waswacht is al meer dan 35 jaar de specialist in witgoed voor de provincie Drenthe. Onze ervaren servicemonteurs komen graag bij u thuis langs om de storing te beoordelen en zo snel mogelijk op te lossen. U hoeft uw wasmachine niet zelf te ontkoppelen of te verplaatsen. Wij repareren ter plaatse, wat u veel tijd en ongemak scheelt.

de witgoedspecialistOnze monteurs volgen geïnteresseerd de laatste ontwikkelingen en reparatietechnieken, ook op het gebied van het merk LG. Technologie staat immers niet stil. Door extra scholing en bruikbare praktijkervaring zijn onze monteurs in staat om in de meeste gevallen snel met een passende oplossing te komen. Onze servicebussen zijn standaard uitgerust met professionele gereedschappen en de meest reguliere wasmachine onderdelen. Zo kunt u in de meeste gevallen dezelfde dag weer gewoon de was doen met uw vertrouwde machine.

LG foutcodes en oorzaken

Enkele van de meest voorkomende foutmeldingen bij LG wasmachines zijn:

LG foutcode IE LG foutcode DE

Gecertificeerd LG reparatiebedrijf

De Waswacht is gecertificeerd LG reparateur. Wij hebben goede contacten bij diverse wasmachinefabrikanten, waaronder LG en kunnen daarom snel en scherp LG onderdelen leveren. Dankzij onze goede contacten met de fabrikant kunnen wij specifieke en belangrijke onderdelen snel leveren.

Werkgebied De Waswacht

Het werkgebied van De Waswacht is Drenthe. Bent u woonachtig in of in de omgeving van één van de onderstaande plaatsen? Dan repareert De Waswacht uw wasmachine zeer zeker ook bij u thuis!

 

 

 

 

 

De Waswacht: specialist in wasmachines

  • Gecertificeerd reparatiebedrijf
  • Snelle reparatie bij u thuis
  • Gangbare LG onderdelen standaard op voorraad
  • Onafhankelijk reparateur


Vraag nu een reparatie aan voor uw LG wasmachine

Let op! Alleen in diverse plaatsen in Drenthe verrichten wij reparaties. 
Regio Hoogeveen, Beilen, Westerbork, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, De Wijk, Zuidwolde en Nieuwlande.