Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Siemens wasmachine reparatie

SiemensSiemens staat voor Duitse degelijkheid en slimme oplossingen. Ondanks de hoge kwaliteit wasmachines kan het voorkomen dat uw Siemens wasmachine door een defect een reparatie of vervangend onderdeel benodigd is.

Bij De Waswacht begrijpen we dat een snelle oplossing gewenst is. Maak het uzelf gemakkelijk: onze reparatiedienst repareert uw wasmachine gewoon bij u thuis.

Zorgeloze reparatie van uw Siemens wasmachine

Een echte specialist in witgoed. Dat is De Waswacht al meer dan 35 jaar in de provincie Drenthe. Onze monteurs komen graag bij u langs om het probleem te beoordelen en op te lossen. U hoeft dus niet zelf de wasmachine los te koppelen en te verplaatsen, wel zo fijn!

de witgoedspecialistDankzij jarenlange ervaring en regelmatige bijscholing blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken. Onze servicebussen zijn standaard uitgerust met professionele gereedschappen en de vaakst benodigde vervangende onderdelen. Zo kunnen we de meest voorkomende problemen snel en vakkundig voor u oplossen.

Gecertificeerd Siemens reparatiebedrijf

De Waswacht is een Siemens gecertificeerd reparateur. Dit betekent dat u altijd verzekerd bent van de juiste oplossing voor uw Siemens wasmachine. Dankzij goede contacten met de fabrikant kunnen wij specifieke onderdelen snel leveren. Ook kunnen wij in het geval van forse reparaties binnen de garantietermijn voor u met de fabrikant bemiddelen.

 De Waswacht: specialist in wasmachines

  • Siemens gecertificeerd reparatiebedrijf
  • Snelle reparatie bij u thuis
  • Gangbare onderdelen standaard op voorraad
  • Onafhankelijk reparateur
  • Mogelijkheid tot bemiddeling met de fabrikant


Vraag nu een reparatie aan voor uw Siemens wasmachine

Let op! Alleen in diverse plaatsen in Drenthe verrichten wij reparaties. 
Regio Hoogeveen, Beilen, Westerbork, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, De Wijk, Zuidwolde en Nieuwlande.