Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Diepvries reparatie

Wanneer uw diepvries stuk is kan dat erg vervelend zijn. Met bederfelijke producten als vlees loopt u het risico deze weg te moeten gooien. Ook kan een defecte vriezer leiden tot wateroverlast in uw huis. Een werkende diepvries blijkt dan toch wel erg plezierig. De Waswacht kan vaak de diepvries repareren.

reparatie aanvragen

De Waswacht kan u helpen bij verschillende diepvries defecten zoals bijvoorbeeld:

  • De diepvries lekt water
  • De vriezer koelt niet meer goed
  • De vrieskast maakt veel geluid
  • De diepvries werkt helemaal niet meer


Vakkundige reparatie van uw diepvries

De Waswacht is sinds 1984 dé witgoedspecialist van de provincie Drenthe. Onze ervaren servicemonteurs komen graag bij u thuis om bij uw diepvries de storing te beoordelen en zo snel mogelijk op te lossen. Om een hoop tijd en ongemak te besparen, repareren wij ter plaatse. U wilt natuurlijk niet lang zonder uw apparatuur zitten. Daarom streven wij er naar om binnen 2 werkdagen bij u op locatie aanwezig te zijn.

Kwaliteits reparatie voor alle vrieskasten

Lid van Uneto-VNI Wij zijn aangesloten bij Techniek Nederland. Met een bedrijf dat lid is van Techniek Nederland bent u als consument verzekerd van deskundig advies. Wij weten hoe we met de juiste installatie uw comfort kunnen verhogen en we zorgen voor jarenlang veilig en probleemloos gebruik van apparatuur.

Naast diepvries reparaties bieden wij ook nieuwe vrieskasten aan in onze webshop.

Diepvries reparatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.