Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Schulthess wasmachine reparatie

BoschDe wasautomaten van het merk Schulthess worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Zowel de trommel als de kuip zijn gemaakt uit RVS en het lagerkruis uit gietijzer. Helaas kan het voorkomen dat uw Schulthess wasmachine een mankement vertoont en een reparatie benodigd is.

In het geval van een defect biedt De Waswacht reparatiedienst een snelle oplossing door uw wasmachine op locatie te repareren.

Zorgeloze reparatie van uw Schulthess wasmachine

Al meer dan 20 jaar is De Waswacht dé witgoedspecialist van Drenthe. Wij maken het u graag gemakkelijk dankzij onze reparatieservice bij u thuis.

de witgoedspecialistDankzij jarenlange ervaring en regelmatige bijscholing zijn onze monteurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken. Al onze servicebussen zijn standaard voorzien van de meest gangbare vervangende onderdelen. Hierdoor zijn we in staat elk probleem snel en vakkundig te verhelpen.

Gecertificeerd Schulthess reparatiebedrijf

De Waswacht is gecertificeerd Schulthess reparateur. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw wasmachine vakkundig beoordeeld en hersteld wordt. Bij grote reparaties binnen de garantietermijn kunnen wij tevens tussen u en de fabrikant bemiddelen.

Werkgebied De Waswacht

Het werkgebied van De Waswacht is Drenthe. Bent u woonachtig in één van de onderstaande plaatsen? Dan repareert De Waswacht uw wasmachine zeer zeker ook bij u thuis!

 

 

 

 

 

 De Waswacht: specialist in wasmachines

  • Schulthess gecertificeerd reparatiebedrijf
  • Snelle reparatie bij u thuis
  • Gangbare onderdelen standaard op voorraad
  • Onafhankelijk reparateur
  • Mogelijkheid tot bemiddeling met de fabrikant


Vraag nu een reparatie aan voor uw Schulthess wasmachine

Let op! Alleen in diverse plaatsen in Drenthe verrichten wij reparaties. 
Regio Hoogeveen, Beilen, Westerbork, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, De Wijk, Zuidwolde en Nieuwlande.