Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Koelkast reparatie

Wanneer uw koelkast kapot is, heeft dat directe gevolgen. Uw verse producten blijven niet langer gekoeld en bederven. Vervolgens kunt u ze weggooien. De koelkast is dan ook een van de meest gebruikte witgoedapparaten in het huishouden. Is uw koelkast stuk? Dan wilt u natuurlijk dat de koeling zo snel mogelijk gerepareerd wordt!

reparatie aanvragen

De Waswacht kan u helpen bij koelkastdefecten en problemen van ondertaande aard:

  • De koelkast lekt water
  • De koelkast koelt niet meer
  • De koelkast maakt te veel geluid
  • Etenswaren bevriezen in de koelkast
  • De koelkast doet helemaal niets meer

Vakkundige koelkastreparatie door de specialist

De Waswacht is al meer dan 35 jaar de specialist in witgoed voor de provincie Drenthe. Onze ervaren servicemonteurs komen graag bij u thuis langs om de storing aan uw koelkast te beoordelen en zo snel mogelijk te repareren. Wij repareren ter plaatse, dit scheelt u veel tijd en ongemak. Wij hebben de verschillende, meest gangbare onderdelen in onze reparatiebus voorradig. U wilt natuurlijk niet lang zonder uw apparatuur zitten. Daarom is ons streven om binnen ons servicegebied binnen 2 werkdagen op locatie aanwezig te zijn.

Kwaliteits reparatie voor koelkasten

Lid van Uneto-VNI Wij zijn aangesloten bij Techniek Nederland. Met een bedrijf dat lid is van Techniek Nederland bent u als consument verzekerd van deskundig advies. Wij weten hoe we met de juiste installatie uw comfort kunnen verhogen en we zorgen voor jarenlang veilig en probleemloos gebruik van uw apparatuur.

Naast koelkast reparaties bieden wij ook nieuwe koelkasten en koel-vriescombinaties aan.

Koelkast reparatie aanvragen

De Waswacht verzorgt koelkast reparaties in Drenthe in ondere andere Assen, Beilen, De Wijk, Dwingeloo, Hoogeveen, Meppel, Ruinen, Ruinerwold, Westerbork en Zuidwolde. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.