Velden zijn niet correct ingevuld

Header Afbeelding

Professioneel wassen

Veel bedrijven gebruiken overalls en andere beschermende kleding: een normale overall voor de agrarische sector, bodybroeken met kniestuk voor de bouw, vlamvertragende overall voor monteurs, overall voor de levensmiddelenindustrie volgens HACCP en een goede tuinbroek voor de groenvoorziening. Deze werkkleding wordt zeer vuil en moet aan strenge eisen voldoen qua hygiëne en/of veiligheid. 

> Vraag direct meer informatie aan

Afvoer verstopt door overalls wassen

Het vuil uit overalls hoopt zich snel op in de normale afvoer, wat immers maar een smalle buis is. Dat maakt het wassen van overalls een uitdaging voor de wasmachine. Onze professionele wasmachines kunnen voorzien worden van een afvoerklep, waardoor onder druk het water weggesluisd wordt. Hierdoor is een verstopte afvoer verleden tijd.

Zelf wassen of uitbesteden?

Voor het wassen van de overalls van alle medewerkers heeft u de keuze tussen zelf wassen of het wassen uitbesteden aan een wasserij/stomerij. Het voordeel van het uitbesteden is dat u er geen omkijken naar heeft, het nadeel is dat u er doorlopend hoge kosten aan heeft. Een professionele wasmachine in uw bedrijf om overalls te wassen bespaart op termijn veel geld. Centraal wassen ten opzichte van personeel hun eigen overall thuis laten wassen is dat er geen kleurverschil ontstaat en aan alle eisen en normen voor veiligheid en hygiëne voldaan kan worden.

Het gemak van professioneel wassen

Was in de trommel doen, juiste programma kiezen, klaar! De wasmachine doseert zelf wasmiddel, voegt eventuele impregneermiddelen of desinfecteermiddelen toe en in no-time is de was klaar. Professionele wasmachines zijn namelijk veel sneller dan particuliere wasmachines. bedrijfsoveralls wassen is dus nauwelijks meer werk dan het uitbesteden. 

Voordeel professionele wasmachines

Voor bedrijfsmatig wassen hebben industriële wasmachines veel voordelen:

  • capaciteit naar behoefte van uw bedrijf, van 6 tot 55 kilo was per wasbeurt
  • professionele wasmachines zijn zeer snel
  • automisch wasmiddel doseren, programma's en andere toevoegingen (zoals impregneer) stellen we voor u in


Miele professional logo      Schulthess logo  Huebsch logo

 

Bedrijfskleding wassen

Veel verschillende branches gebruiken bedrijfskleding en overalls. Veelvoorkomende branches zijn:

  • bouw
  • metaalbedrijven
  • rioleringsbedrijven
  • mobiele puinbrekers
  • veehouders
  • agrarische sector
  • voedingsmiddelenindustrie


Daarom de Waswacht

We hebben veel ervaring met professionele wasmachines uitkiezen, installeren, programmeren, onderhouden en repareren voor bedrijven. Welke wasmachine het beste is verschilt sterk per bedrijf. De Waswacht inventariseert uw behoefte en adviseert het merk en type wasmachine. Vervolgens installeren we de wasmachine, programmeren de juiste programma's zodat u met 1 druk op de knop kunt wassen.

Informatie of offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat De Waswacht voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan via onderstaand formulier gemakkelijk meer informatie of een offerte aan.