Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Whirlpool Wasmachine foutcodes

Het kan zijn dat uw Whirlpool wasmachine een foutcode geeft. Ook een gedegen wasmachine van een merk als Whirlpool kan wel eens een storing geven. Laat uw Whirlpool wasmachine een storingscode zien? Dan kan dat door verschillende oorzaken komen. Hieronder leest u meer over de verschillende foutcodes en oorzaken. Komt u er zelf niet uit? Neem dan contact op met één van onze specialisten of vul gelijk het reparatieformulier in. De Waswacht repareert graag uw wasmachine in een gebied tussen een aantal plaatsen in Drenthe: Hoogeveen, Beilen, Nieuwlande, Fluitenberg, Westerbork, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, Zuidwolde en De Wijk.

contact

   

reparatieformulier

Wat betekent de foutcode op mijn wasmachine?

Foutcode

Oorzaak

Whirlpool Foutcode FH Wasmachine krijgt geen water
Whirlpool Foutcode F09 Te hoog waterpeil
Whirlpool wasmachine storing F18 Schuimvorming
Whirlpool wasmachine storing FA Aquastop ingeschakeld
Whirlpool wasmachine storing FH Storing waterinlaat
Whirlpool wasmachine storing FP Storing waterafvoer / pomp


Whirlpool Wasmachine storing verhelpen?

Geeft uw wasmachine één van de bovenstaande storingsmeldingen of foutcodes? Dan heeft u nu de oorzaak van de storing in kaart. Staat de Whirlpool foutmelding van uw wasmachine er niet tussen? Dan kunnen wij u verder helpen. Ook voor het verhelpen van de storing of voor een gedegen Whirlpool Wasmachine reparatie in ons werkgebied (Drenthe) kunt u contact met ons opnemen. Vul dan ons reparatieformulier in. Wij streven er naar om binnen twee werkdagen uw wasmachine te repareren.

Foutmeldingen wasmachine ander merk

Whirlpool is niet het enige merk dat met foutcodes werkt. Bent u per ongeluk op deze pagina over Whirlpool terecht gekomen terwijl u een ander merk wasmachine heeft? Bekijk dan de foutcodepagina's van: Miele, AEG, Bauknecht, BoschZanussi, Electrolux, Indesit, ConstructaLG, Samsung of Siemens.

Vraag een reparatie aan voor uw Whirlpool Wasmachine

Let op! Alleen in diverse plaatsen in Drenthe verrichten wij reparaties. 
Regio Hoogeveen, Beilen, Westerbork, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, De Wijk, Zuidwolde en Nieuwlande.