Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Verkoop witgoed

Onze adviezen gaan verder dan de keuze voor een product alleen. U bent immers pas écht tevreden met de voor uw wensen meest geschikte oplossing.

 1. Wij hanteren aantrekkelijke prijzen dankzij specialisme en service.
 2. Wij werken met een eigen Technische Dienst, met waar mogelijk zelfs service binnen 24 uur (tijdelijk een vervangend apparaat is mogelijk).
 3. Wij installeren vakkundig, bij u thuis en op afspraak!

Daarom kiest u voor de Witgoed specialist!

 

Witgoedspecialist

Wij vinden uw keuze voor de Witgoed specialist heel logisch, we zijn namelijk als enige in Drenthe echt gespecialiseerd in witgoed. Dit geldt voor vrijstaande apparaten, maar vooral ook voor inbouwapparatuur. Het is onze dagelijkse taak op de hoogte te zijn en te blijven van alle nieuws, innovaties en techniek op dit gebied. Alleen zó kunnen we u optimaal adviseren en van dienst zijn met het apparaat dat precies past bij uw huishouden en levensstijl. En voor onze inbouwapparatuur geldt natuurlijk: letterlijk tot op de millimeter passend. Samen met u maken wij een weloverwogen keuze uit ons complete assortiment, met alle vooraanstaande merken die garant staan voor kwaliteit.

Ons witgoed assortiment

Eigen bezorgdienst

Wij hebben onze eigen snelle bezorgdienst. De apparatuur van uw keuze wordt zo snel mogelijk en zonder bezorgkosten bij u afgeleverd, geïnstalleerd, aangesloten, gecontroleerd en perfect werkend opgeleverd met heldere onderhouds- en gebruiksinstructies. Dit verlengt de levensduur van uw nieuwe apparaat. Uiteraard nemen we uw oude apparatuur graag en gratis mee terug, zodat het verantwoord verwerkt kan worden.

Ons servicegebied

Wij verlenen onze service in de volgende plaatsen in Drenthe:

 • Hoogeveen [Fluitenberg]
 • Beilen
 • Westerbork
 • Dwingeloo
 • Ruinerwold
 • Ruinen
 • Nieuwlande
 • Zuidwolde
 • De Wijk
 

Gecertificeerde technische dienst

Mocht uw apparaat (na lange trouwe dienst) kuurtjes gaan vertonen, dan staat onze onafhankelijke en door de topmerken gecertificeerde technische dienst in no time bij u voor de deur. Kortom: kunt u een reden bedenken om niet voor de Waswacht te kiezen? Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.