Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Samsung wasmachine reparatie

SamsungSamsung is een solide merk, ze produceren al jarenlang kwalitatief hoogwaardige wasmachines. De Waswacht is één van de weinige reparatiediensten in Nederland die het merk Samsung als gecertificeerd reparatiebedrijf repareren.

Ook uw Samsung wasmachine kan namelijk helaas een keer een defect vertonen. Ondanks de hoge kwaliteitseisen en de strenge normen die bij Samsung gelden voor wasmachines kan het gebeuren dat uw Samsung wasmachine door een defect meteen gerepareerd dient te worden. Vanzelfsprekend begrijpen we bij De Waswacht dat een snelle oplossing noodzakelijk is. Onze reparatiedienst repareert uw wasmachine gewoon bij u thuis, wel zo gemakkelijk.

Vakkundige reparatie van uw Samsung wasmachine

De Waswacht is al meer dan 35 jaar de specialist in witgoed voor de provincie Drenthe. Onze ervaren servicemonteurs komen graag bij u thuis langs om het defect te beoordelen en zo snel mogelijk te verhelpen. Wij doen het zware werk voor u, u hoeft uw wasmachine niet zelf te ontkoppelen of te verplaatsen, wij repareren ter plaatse.

de witgoedspecialistDoor bijscholing en veel praktijkervaring zijn zij altijd in staat om met een goede oplossing te komen. Onze servicebussen zijn standaard uitgerust met professionele gereedschappen en de meest reguliere vervangende onderdelen om u zo snel mogelijk uit de brand te kunnen helpen.

Samsung foutcodes en oorzaken

Enkele van de meest voorkomende foutmeldingen bij Samsung wasmachines:

Samsung foutcode LE Samsung foutcode 5E

Werkgebied De Waswacht

Het werkgebied van De Waswacht is Drenthe. Bent u woonachtig in of in de omgeving van één van de onderstaande plaatsen? Dan repareert De Waswacht uw wasmachine zeer zeker ook bij u thuis!

 

 

 

 

 

Gecertificeerd Samsung reparatiebedrijf

De Waswacht is één van de weinige Samsung gecertificeerde reparateurs. Gecertificeerd betekent dat u altijd verzekerd bent van de juiste oplossing voor uw Samsung wasmachine. Wij hebben goede contacten bij Samsung en kunnen daarom snel en scherp onderdelen leveren. Dankzij onze directe relatie met de fabrikant kunnen wij specifieke en belangrijke Samsung onderdelen snel leveren. In het geval van hele grote reparaties binnen de garantietermijn kunnen wij met Samsung besprekingen voeren over de beste oplossing.

 De Waswacht: specialist in wasmachines

  • Samsung gecertificeerd reparatiebedrijf
  • Snelle reparatie bij u thuis
  • Gangbare onderdelen standaard op voorraad
  • Onafhankelijk reparateur
  • Mogelijkheid tot bemiddeling met de fabrikant


Uw Samsung wasmachine laten maken

Let op! Alleen in diverse plaatsen in Drenthe verrichten wij reparaties. 
Regio Hoogeveen, Beilen, Westerbork, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, De Wijk, Zuidwolde en Nieuwlande.