Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Waswacht Wasmiddel

Wilt u uw was ook weer stralend schoon hebben? Koop dan nu het voordelige Waswacht Wasmiddel en uw kleren zullen schoner en frisser zijn dan ooit tevoren. Ons wasmiddel is geschikt voor al uw witte en bonte was: van 30 tot 95 graden. Het wasmiddel wordt geleverd in een handige doseerset, altijd de juiste dosering!

Wilt u ons wasmiddel als particulier bestellen? Ga dan naar deze pagina voor meer informatie en het bestelformulier. Bestelt u als organisatie? Lees dan snel verder.

Professioneel wasmiddel

Vlekken zijn verleden tijd met het wasmiddel van de Waswacht. Door de unieke samenstelling wordt al uw bonte en witte was schoner dan ooit te voren.

Waswacht Wasmiddel schuimt minder dan alle andere wasmiddelen waardoor de waswerking vele malen groter is. Daarnaast is ons wasmiddel volledig biologisch afbreekbaar. Dit komt omdat ons wasmiddel geen oxidatiemiddelen of optische witmakers bevatten. Dit is niet alleen beter voor het milieu, het zorgt er ook voor dat uw wasmachine langer mee gaat.

Voordelen Waswacht Wasmiddel

  1. Uitstekend wasresultaat
  2. Heerlijke frisse geur
  3. Altijd de juiste dosering
  4. Geen aanzetting van zeepresten in uw wasautomaat
  5. Bevat geen oxidatiemiddel en optische witmakers
  6. Volledig biologisch afbreekbaar
  7. Beter voor natuur en milieu dan andere wasmiddelen

Voordelig en goed wasmiddel

Met een flacon van 3 liter Waswacht Wasmiddel kunt u gemakkelijk 75 keer de was doen. Doordat onze zeep minder schuimt dan andere wasmiddelen, is de waswerking vele malen sterker. Hierdoor heeft u minder zeep nodig en kunt u jaarlijks vele euro’s besparen. Met het wasmiddel van de Waswacht betaalt u slechts € 0,20 per wasbeurt (gemiddeld).

Bij aankoop van het Waswacht Wasmiddel ontvangt u eenmalig een doseerpompje. Met het doseerpompje is verspilling van wasmiddel verleden tijd. Zo heeft u altijd de juist hoeveelheid zeep voor uw witte en bonte was. Te veel wasmiddel gebruiken is slecht voor de wasmachine. Het maakt de was niet schoner zoals u wellicht zou denken. Sterker nog, door het teveel aan schuim kan de was niet goed langs elkaar wrijven waardoor het minder schoon wordt. De doseerpomp zorgt dus voor schonere was en het bespaart geld doordat u niet teveel toevoegt. 

Kosten Waswacht Wasmiddel

Waswacht wasmiddel (3 liter) incl. doseerset € 26,50*

Waswacht wasmiddel (3 liter) navulverpakking  € 16,50

 

* U betaalt slechts € 5,50 per liter wasmiddel. Bij aankoop van het Waswacht Wasmiddel wordt er statiegeld berekend over de jerrycan (€ 5,-) en de doseerpomp (€ 5,-). Het statiegeld is al berekend in het aankoopbedrag. U ontvangt het statiegeld retour bij inlevering van de jerrycan en/of doseerpomp.

Bestel nu ons Wasmiddel

Wilt u een schone was en langer gebruik maken van uw wasmachine? Bestel dan vandaag nog het voordelige en professionele wasmiddel van De Waswacht, dan zorgen wij ervoor dat het voor u klaar staat bij ons in de winkel.