Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Constructa wasmachine reparatie

Constructa wasmachines zijn van een uitstekende kwaliteit en leveren een goed was resultaat, over het algemeen gaan ze dan ook vele jaren mee. Toch kan het gebeuren dat uw Constructa machine ineens dienst weigert en snel gerepareerd moet worden. Een storing komt altijd op een ongelegen moment. De Waswacht zorgt ervoor dat uw wasmachine zo snel mogelijk weer goed functioneert

Onze reparatiedienst repareert uw Constructa wasmachine gewoon bij u thuis, de wasmachine hoeft dus niet te worden verplaatst en getransporteerd. Gemak dient de mens.

Zorgeloze reparatie van uw Constructa wasmachine

De Waswacht is al meer dan twee decennia lang de specialist in witgoed in de omgeving van Drenthe. Wij zijn bijzonder bekwaam in het repareren van diverse merken wasmachines.

de witgoedspecialist

Onze monteurs zijn op een hoog niveau geschoold en altijd geïnteresseerd in de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van wasmachines. Hierdoor zijn zij in staat om snel en doeltreffend te repareren. Alle reparatiebussen zijn uitgerust met professionele gereedschappen en de belangrijkste onderdelen.

Gecertificeerd Constructa reparatiebedrijf

De Waswacht is een gecertificeerde reparateur voor vele merken, ook voor het merk Constructa. U bent hierdoor altijd verzekerd van een goede reparatie van uw onmisbare wasmachine. Wij hebben goede contacten met de producent van Constructa en kunnen daarom snel de juiste onderdelen leveren.

De Waswacht: specialist in wasmachines

  • Constructa gecertificeerd reparatiebedrijf
  • Snelle reparatie bij u thuis
  • Gangbare onderdelen standaard op voorraad
  • Onafhankelijk reparateur


Vraag nu een reparatie aan voor uw Constructa wasmachine

Let op! Alleen in diverse plaatsen in Drenthe verrichten wij reparaties. 
Regio Hoogeveen, Beilen, Westerbork, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, De Wijk, Zuidwolde en Nieuwlande.