Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Wasmachine reinigingsmiddel

U kent het vast, een stinkende en vieze wasmachine. De lucht komt dan vooral uit het doseringslaatje en uit de trommel. De stank is vooral aanwezig doordat het deurtje een tijdje dicht heeft gezeten. Wij adviseren na het wassen ook altijd het deurtje open te laten staan. De stank die uit de wasmachine komt wordt vaak veroorzaakt door vetluis en resterenden wasmiddel. Doordat we tegenwoordig op veel lagere temperaturen wassen, is wasmiddel een stuk geconcentreerder dan vroeger. Echter lost wasmiddel nooit volledig op. De lage tempraturen zijn positief voor het milieu, aangezien er minder wasmiddel gebruikt wordt en minder energie nodig is om het water op te warmen, maar hierdoor wordt het wasmiddel wel minder goed opgelost. Wij adviseren bij ca. 10 wasbeurten eens te wassen op 90 graden. Handdoeken zijn hiervoor zeer geschikt. Daarnaast adviseren wij zeker eens in de 6 maanden een grote reining te doen. Dit kan met behulp van ons eigen reinigingsmiddel; 'Waswacht Cleaner PS'

Reinig de wasmachine

Wij van de Waswacht hebben een wasmachine cleaner ontwikkeld die eenvoudig te gebruiken is. Deze reiniger lost zeepresten op die in de wasautomaat achterblijven. De meeste wasmiddelen worden nooit volledige opgelost waardoor restanten achterblijven en nare luchtjes ontstaan. Deze reiniger werkt in combinatie met een wasprogramma tussen de 75 en 95 graden. De nieuwste wasmachines hebben de mogelijkheid om het ‘trommel reiniging programma’ te activeren. Bij de aanschaf van deze reiniger, leveren wij een handleiding zodat u precies weet hoe u uw wasmachine dient te reinigen.

Kosten reinigingsmiddel

Een flesje van 100 ml kost € 6,00. Het flesje is genoeg voor één schoonmaak beurt. Het flesje is telefonisch te bestellen (0528 23 11 22) of mogelijk door onderstaand formulier in te vullen.