Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Tweedehands witgoed

Er zijn talloze redenen om voor bijvoorbeeld een gebruikte wasmachine te kiezen. Bijvoorbeeld om financiële redenen of om goed witgoed een tweede kans te geven. Gebruikt witgoed bij De Waswacht betekent een voordelige prijs en toch 3 maanden volledige garantie.

Gebruikt witgoed

De Waswacht in Fluitenberg Hoogeveen biedt diverse gebruikt witgoed aan. Zo kunt u denken aan wasmachines, drogers en vaatwassers. Ook bieden wij natuurlijk nieuw witgoed aan via onze webshop. 

Bekijk onze webshop

Tweedehands wasmachine

Al onze tweedehands wasmachines worden door ons helemaal schoongemaakt van binnen en buiten. Daarnaast worden wasmachines getest met wasgoed en wasmiddel en NEN-gekeurd op elektrische veiligheid. Zo weet u zeker dat u een wasmachine koopt die door een witgoed specialist is nagekeken.

Is uw huidige wasmachine kapot, maar nog niet aan vervanging toe? Laat dan uw wasmachine door De Waswacht repareren, gewoon bij u thuis.

Tweedehands droger

Ook drogers kunnen langer mee dan u verwacht. Doordat wij een eigen Uneto-gecertificeerde reparatiedienst hebben en daarmee gebruikte drogers kunnen repareren, zijn ook tweedehands drogers bij ons voordelig verkrijgbaar. 

Tweedehands vaatwasser

De Waswacht heeft een uitgebreid assortiment aan vaatwassers, ook tweedehands. Merken als Bosch en Miele gaan namelijk jarenlang mee. Ook als uw vaatwasser kapot is, hoeft u niet altijd een nieuwe aan te schaffen. Laat De Waswacht langskomen en wij kunnen vaak uw vaatwasser repareren

Meer over De Waswacht

Bent u benieuwd naar de actuele voorraad van tweedehands witgoed? Wij verwelkomen u graag in onze winkel in Fluitenberg. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via (0528) 23 11 22 of vul onderstaand formulier in.