Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Indesit Wasmachine foutcodes

Wellicht wilt u de wasmachine net aanzetten of is de wasmachine vastgelopen tijdens het wassen. En plotseling verschijnt er een foutcode op de display. Vervelend! In de lijst hieronder kunt u zien wat de foutmelding betekent, zodat u zelf kunt proberen de storing te verhelpen.  Komt u er niet uit? Vult u hieronder het reparatieformulier in voor een Indesit wasmachinereparatie bij u thuis. Het servicegebied van De Waswacht is een aantal plaatsen in Drenthe: Hoogeveen, Beilen, Nieuwlande, Fluitenberg, Westerbork, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, Zuidwolde en De Wijk.

Geen display?

Heeft u geen display op uw wasmachine maar wel een storing? Als er een storing is gaat de programmaknop draaien. Het aantal keren dat de start-led knippert na het snel knipperen is de foutcode. 

Betekenis van de foutcode Indesit wasmachine

Foutcode

Oorzaak

Indesit foutcode F01 Triac kortsluiting
Indesit foutcode F02 Motor stilstand
Indesit foutcode F04 Te hoog water
Indesit foutcode F05 Storing pomp/motor
Indesit foutcode F06 Programma fout / motor programma
Indesit foutcode F07 Verwarming probleem (relais)
Indesit foutcode F08 Verwarming/niveau meting
Indesit foutcode F09 Eprom storing van moduul
Indesit foutcode F10 Niveau regelaar werkt niet goed
Indesit foutcode F11 Pomp motor werkt niet goed
Indesit foutcode F12 Communicatie storing


Indesit wasmachine foutmelding oplossen

Nu u de oorzaak weet, kunt u wellicht zelf de wasmachine repareren. Bijvoorbeeld door de wasmachine te resetten, te controleren of de watertoevoer goed is of het deurtje goed dicht is. Neem contact met ons op als de foutcode op uw display niet op de lijst hierboven staat. We helpen u graag verder. Uiteraard kunnen wij ook de storing voor u verhelpen of een professionele Indesit Wasmachine reparatie voor u uitvoeren, binnen ons werkgebied (Drenthe).Vul het formulier hieronder in, wij streven er naar om binnen twee werkdagen bij u thuis het probleem op te lossen.

Foutcodes andere merken wasmachines

Bent u via bijvoorbeeld Google op deze pagina gekomen terwijl u een foutcode op een ander merk wasmachine heeft? Kijk dan naar de foutcodes van: Miele, AEG, Bauknecht, Bosch, Whirlpool, Zanussi, ElectroluxLG, Samsung of Siemens.

Vraag een reparatie aan voor uw Indesit Wasmachine

Let op! Alleen in diverse plaatsen in Drenthe verrichten wij reparaties. 
Regio Hoogeveen, Beilen, Westerbork, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, De Wijk, Zuidwolde en Nieuwlande.