Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Indesit wasmachine reparatie

Indesit-logoDe wasmachines van Indesit staan hoog genoteerd op de internationale markt. Met een wasmachine van Indesit kiest u dan ook voor betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie. De wasmachines zijn ontworpen om het de gebruiker zo makkelijk mogelijk te maken. Maar net zoals bij andere huishoudelijke producten kan er zich af en toe een probleem of storing voordoen. Bekijk de lijst met foutcodes van Indesit wasmachines.

Wij weten bij de Waswacht dat een kapotte wasmachine zeer frustrerend kan zijn en dat u uw wasmachine het liefst zo snel mogelijk gemaakt ziet worden. De monteurs van de Waswacht komen graag bij u thuis langs om te zorgen dat uw wasmachine zo snel mogelijk weer klaar is voor gebruik. Dit voorkomt dat u de wasmachine zelf moet vervoeren en de reparatie onnodig lang kan duren.

Reparatie van uw Indesit wasmachine door bedreven monteurs

Service staat bij de Waswacht voorop. Met onze reparatieservice kan uw wasmachine bij u thuis worden nagekeken en kan het probleem sneller worden opgelost. De servicebussen van al onze monteurs zijn voorzien van veel standaard wasmachine onderdelen en het juiste gereedschap.

De Waswacht servicebus

Onze bedreven monteurs hebben veel ervaring met alle witgoedmerken wat ervoor zorgt dat zij voor bijna elk probleem direct de correcte oplossing vinden. De Waswacht biedt kwaliteit en deskundigheidhecht. Onze monteurs zijn dan ook altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van witgoed. Dit zorgt ervoor dat zij bekend zijn met veel storingen en foutcodes en weten hoe zij die kunnen verhelpen. 

Gecertificeerd Indesit reparatiebedrijf

De Waswacht is gecertificeerd Indesit reparateur. U bent dus altijd verzekerd van de juiste oplossing voor uw Indesit wasmachine. Wij hebben goede contacten bij diverse wasmachinefabrikanten, waaronder Indesit en kunnen daarom snel vervangende Indesit onderdelen leveren.

De Waswacht: specialist in wasmachines

  • Indesit gecertificeerd reparatiebedrijf
  • Snelle reparatie bij u thuis
  • Gangbare onderdelen standaard op voorraad
  • Onafhankelijk reparateur


Vraag nu een reparatie aan voor uw Indesit wasmachine

Let op! Alleen in diverse plaatsen in Drenthe verrichten wij reparaties. 
Regio Hoogeveen, Beilen, Westerbork, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, De Wijk, Zuidwolde en Nieuwlande.