Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Zakelijk

Een wasmachine voor huishoudelijk gebruik is niet te vergelijken met de professionele wasmachines, drogers en vaatwassers. Waar de huishoudelijke machines gemaakt zijn op zuinigheid qua watergebruik en elektriciteit, kenmerken de professionele apparaten zich door snelheid, hygiënisch schoon resultaat, lange levensduur en grootte afhankelijk van de situatie. Hoewel de meest verkochte professionele wasmachine een capaciteit van 10 kilo heeft, hebben we wasmachines tot wel 55 kilo per wasbeurt!

Direct offerte aanvragen

Voor welke bedrijven?

Hoewel we ook regelmatig professionele wasmachines plaatsen bij grote gezinnen, zijn de meeste klanten van deze wasmachines bedrijven. De meest voorkomende bedrijven zijn:

 • Gezondheidszorg: ziekenhuizen, bejaardentehuizen, verzorgingstehuizen, begeleid wonen, gehandicaptenzorg
 • Agrarisch/boerderijen: uierdoeken, overalls wassen voor melkveehouders, pluimveehouderijen, veehouderijen
 • Kinderopvang: kinderdagverblijven, gastouders
 • Industrie: metaalbedrijven, rioleringsbedrijven, mobiele puinbrekers (allemaal overalls wassen)
 • Maneges: dekens en sjabrakken wassen/impregneren
 • Wasserettes, wasserijen.
 • Ziekenhuis: hygiënisch, ook voor machines met schone kant/vieze kant
 • Campings (met muntautomaat en/of pinautomaat)
 • Fysiotherapie, massagesalon, sauna & wellness 
 • Slager, bakker, slachterij
 • Horeca, hotels en cruiseschepen
 • Sportclubs zoals het wassen van voetbalkleding
 • Dierenpensions en asielen

Onze merken

Momenteel voeren wij de professionele productlijnen van Miele, Schulthess en Huebsch. Het verschilt per situatie welk model van welk merk het beste is, dat is maatwerk. Onze specialisten adviseren u graag. Bekijk hier meer informatie over ons aanbod professionele wasmachines. Wij verkopen ook tweedehands professioneel witgoed.

Miele professional logo      Schulthess logo  Huebsch logo

 

Uierdoeken wassen

Hygiëne is bij melkveehouderijen van groot belang. Om uierontstekingen te voorkomen kunnen uierdoeken gebruikt worden. Vóór het melken worden de uiers van de koe, geit of het schaap met een uierdoek schoongemaakt. Deze doeken moeten voor elk gebruik uitgewassen worden met een kookwas. Wij helpen melkveehouders met dit proces. Wij hebben bijvoorbeeld een klant geholpen met een professionele wasmachine die ingesteld is zodat hij om 05:15 uur 's ochtends gaat draaien. De laatste 15 minuten draait er een desinfectiemiddel mee. Dankzij de doseerpomp wordt automatisch genoeg wasmiddel gebruikt. Wanneer de koeien gemolken gaan worden, zijn de uierdoeken licht vochtig op 32 °C en kunnen direct gebruikt worden. Hygiënisch, snel en effectief dus! Dit kunnen we ook voor uw bedrijf doen. 

Overalls wassen

Bij heel veel bedrijven moeten overalls gewassen worden. Deze zijn vaak zwaar vervuild wat huishoudelijke apparaten niet goed schoon krijgen en snel aan kapot gaan. Dan zijn de professionele wasmachines een uitkomst. Door te kiezen voor een wasmachine met afvoerklep, kan het water met kracht afgevoerd worden, waardoor de kans op een verstopte leiding erg klein is. De overalls komen schoon uit de machine. De Waswacht geeft advies welke wasmachine het beste is voor uw situatie.

Snel wassen

Voor bedrijven is snelheid van groot belang. Denk bijvoorbeeld aan de horeca waarbij servies en bestek snel schoon moet zijn. Wasserettes en op campings: een was mag niet te lang duren. Professionele apparaten zijn hierbij een uitkomst. Snel wassen is één van de belangrijkste kenmerken.

Grote hoeveelheden was

De particuliere wasmachines kunnen geen grote hoeveelheden was aan, de professionele apparaten kunnen dit wel. Welke machines voor uw bedrijf het beste zijn, is maatwerk. Wij hebben professionele wasmachines van 6 kilo droge katoen tot 55 kilo droge katoen. Ook voor uw situatie zit er dus een geschikt model tussen.

ISO 9001

ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan de kwaliteitsmanagement van organisaties. Betrouwbare professionele apparaten zijn onmisbaar binnen ISO 9001. Om producten en diensten te leveren volgens de kwaliteitseisen, is hygiëne van groot belang, soms zelfs van levensbelang. Neem contact op met De Waswacht zodat we kunnen adviseren voor uw situatie.

NEN 3140

Al onze apparaten voldoen aan de NEN 3140. Ook na elke reparatie testen wij het apparaat of het aan de norm voldoet. Hierbij testen we voor elektrische veiligheid. Dit is van belang voor de verzekering en de veiligheid van het personeel. 

Informatie of offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat De Waswacht voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag direct om informatie of een offerte via het formulier hieronder.