Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Wasmachine reparatie

Wanneer een veel gebruikt apparaat zoals de wasmachine kapot  gaat komt dat altijd ongelegen. Een langdurig reparatietraject en alle logistieke problemen die daarbij komen kijken is dan ook het laatste wat u wilt. De Waswacht zorgt er voor dat uw wasmachine - in de meeste gevallen binnen twee werkdagen - gerepareerd wordt. Loskoppelen en verplaatsen is niet nodig, de Waswacht repareert uw wasmachine gewoon bij u thuis!

Reparatie aanvragen

Reparatie zonder zorgen

De Waswacht geldt in Drenthe al meer dan 35 jaar als dé specialist in reparatie van wasmachines en ander witgoed zoals vaatwassers, drogers en koelkasten. Met onze jarenlange ervaring is een reparatie in de meeste gevallen snel uit te voeren. Ons reparatieteam wordt op regelmatige basis bijgeschoold en is op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen.

Wasmachine Reparatie AssenElke bedrijfsbus is standaard uitgerust met de juiste gereedschappen en de meest gangbare vervangende onderdelen. Zo zijn de meeste problemen snel op te lossen. Uw wasmachine laten repareren? Vul dan het onderstaande aanvraagformulier in.

De Waswacht: de witgoedspecialist

  • Vakkundige servicemonteurs
  • Snelle reparatie van uw wasmachine bij u thuis
  • Ruime voorraad gangbare vervangende onderdelen
  • Onafhankelijk reparateur voor alle merken
  • Mogelijkheid tot bemiddeling met de fabrikant  


Vraag nu een reparatie aan voor uw wasmachine

Let op! Alleen in diverse plaatsen in Drenthe verrichten wij reparaties. 
Regio Hoogeveen, Beilen, Westerbork, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, De Wijk, Zuidwolde en Nieuwlande.