Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Electrolux wasmachine reparatie

Electrolux

Electrolux wasmachines zijn van een goede kwaliteit en kunnen over het algemeen vele jaren mee, toch kan het gebeuren dat uw wasmachine opeens dienst weigert en gerepareerd moet worden. Heel vervelend en dit komt altijd op een ongelegen moment, want de was wacht niet. De Waswacht is ook gecertificeerd reparateur voor het merk Electrolux.

Onze reparatiedienst repareert uw Electrolux wasmachine bij u thuis, de wasmachine hoeft dus niet te worden vervoerd. Dit kan u veel tijd en geld besparen. Wilt u eerst proberen zelf uw wasmachine te repareren? Bekijk de lijst met foutcodes van Electrolux wasmachines.

Snelle reparatie van uw Electrolux wasmachine

De Waswacht is de specialist in witgoed voor de provincie Drenthe. Al meer dan twee decennia lang zijn wij bekwaam in het repareren van diverse merken wasmachines. Onze servicemonteur komt gewoon bij u thuis en spoort het defect op. U hoeft uw wasmachine niet zelf te verplaatsen of te ontkoppelen, onze monteur regelt dit voor u.

de witgoedspecialistOnze monteurs zijn echte vakmensen en altijd nieuwsgierig naar de nieuwste technologische ontwikkelingen in witgoed. Hierdoor zijn zij in staat om met een snelle en doeltreffende oplossing te komen. Onze reparatiebussen zijn allemaal ingericht  met professionele gereedschappen en de belangrijkste vervangende onderdelen.

  Gecertificeerd Electrolux reparatiebedrijf

De Waswacht is een gecertificeerde reparateur voor vele merken, ook voor het merk Electrolux. U bent hierdoor te allen tijde verzekerd van een goede reparatie van uw wasmachine. Wij hebben goede contacten bij Electrolux en kunnen daarom efficiënt en snel onderdelen leveren.

Werkgebied De Waswacht

Het werkgebied van De Waswacht is Drenthe. Bent u woonachtig in of in de omgeving van één van de onderstaande plaatsen? Dan repareert De Waswacht uw wasmachine zeer zeker ook bij u thuis!

 

 

 

 

 

De Waswacht: specialist in wasmachines

  • Electrolux gecertificeerd reparatiebedrijf
  • Snelle reparatie bij u thuis
  • Gangbare onderdelen standaard op voorraad
  • Onafhankelijk reparateur


Vraag nu een reparatie aan voor uw Electrolux wasmachine

Let op! Alleen in diverse plaatsen in Drenthe verrichten wij reparaties. 
Regio Hoogeveen, Beilen, Westerbork, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, De Wijk, Zuidwolde en Nieuwlande.