Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Muntautomaat wasmachine

Ook op zoek naar een muntautomaat wasmachine? Lees dan snel verder. 

De ideale wasserijmachines voor campings, zorgboerderijen en recreatieterreinen

In de wasserij van een camping, zorgboerderij of recreatieterrein moeten professionele machines staan die snel een wasje draaien of drogen. De vuilgraad van dit wasgoed loopt uiteen afhankelijk van de gasten of gebruikers. Met een eigen wasserij op de camping, de zorgboerderij of het recreatiepark is de was van de gebruiker snel weer fris en schoon. 

> Vraag direct meer informatie aan

Met wasmachines en drogers met zelfbediening verruimen exploitanten hun serviceaanbod. De mogelijkheid om te wassen en te drogen op een camping is ook niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven. De Miele Professional ondersteunt het wassen van wasgoed met makkelijk te bedienen apparaten. Met daarbij optioneel een klantvriendelijke munten machine die er voor zorgt dat vakantiegangers onbezorgd van hun vakantie kunnen genieten. 

Verschil tussen huishoudelijke wasmachine en professionele wasmachine.

Een huishoudelijke wasmachine draait gemiddeld 3500 wasbeurten. Bij een professionele wasmachine van Miele ligt het aantal wasbeurten rond de 30.000! Ook qua tijd doet de professionele wasmachine het ook beter: in 45 minuten is de was schoon. Bij een huishoudelijke wasmachine duurt dit gemiddeld 120 minuten. 

Zeepdosering bij professionele wasmachines

Het gebruikt wasmiddel per wasbeurt moet natuurlijk goed afgestemd worden op het wasprogramma en type wasgoed. Zo hoeven de vakantiegangers of cliënten niet hun eigen wasmiddelen te kopen of mee te nemen. Op deze manier wordt er ook nooit teveel wasmiddel gebruikt. 

De zeepdosering wordt geleverd met ons eigen Waswacht wasmiddel, zodat dat de kwaliteit van zowel machine en schoonheid van de was wordt gegarandeerd. 

Muntsysteem voor wasserijmachines

Voor de professionele wasserij en drogers kunnen wij een muntsysteem installeren. Deze wordt niet automatisch gemonteerd. Interesse? Neem contact met ons op.