Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Miele wasmachine reparatie

MieleDe wasmachines van Miele staan bekend om de degelijkheid en lange levensduur. Desondanks kan er voor uw Miele wasmachine op termijn een reparatie of vervangend onderdeel nodig zijn.

Wanneer uw wasmachine door een defect stil komt te staan is dat zeer vervelend. De Waswacht reparatiedienst biedt u graag een snelle oplossing door uw wasmachine gewoon bij u thuis te repareren.

Zorgeloze reparatie van uw Miele wasmachine

De Waswacht geldt al meer dan 35 jaar als de witgoedspecialist van Drenthe. Wij komen graag bij u langs om het probleem te beoordelen en te verhelpen. U hoeft de wasmachine dan ook niet zelf los te koppelen en te verplaatsen.

de witgoedspecialistOnze monteurs kunnen dankzij jarenlange ervaring en constante bijscholing de meest voorkomende mankementen snel en vakkundig verhelpen. Alle servicebussen zijn voorzien van de meest gangbare vervangende onderdelen. Dankzij professionele gereedschappen kan De Waswacht-servicemonteur elk defect exact beoordelen en snel verhelpen.

Miele foutcodes en oorzaken

Enkele van de meest voorkomende foutmeldingen bij Miele wasmachines:

Miele foutcode F50 Miele foutcode F53

Werkgebied De Waswacht

Het werkgebied van De Waswacht is Drenthe. Bent u woonachtig in of in de omgeving van één van de onderstaande plaatsen? Dan repareert De Waswacht uw wasmachine zeer zeker ook bij u thuis!

 

 

 

 

 

Gecertificeerd Miele reparatiebedrijf

De Waswacht is een gecertificeerd Miele reparatiebedrijf. Dit betekent dat wanneer uw Miele wasmachine is voorzien van een Miele Service Certificaat (MSC), er in het geval van storingen uw wasmachine kosteloos wordt gerepareerd. Deze verlengde garantie kent een looptijd van tien jaar na aanschaf.

 De Waswacht: specialist in wasmachines

  • Miele gecertificeerd reparatiebedrijf
  • Snelle reparatie bij u thuis
  • Gangbare onderdelen standaard op voorraad
  • Onafhankelijk reparateur
  • Mogelijkheid tot bemiddeling met de fabrikant


Miele wasmachine laten repareren

Let op! Alleen in diverse plaatsen in Drenthe verrichten wij reparaties. 
Regio Hoogeveen, Beilen, Westerbork, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, De Wijk, Zuidwolde en Nieuwlande.