Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Electrolux foutcode E50

Electrolux foutcode reparatie

De wasmachines van Electrolux hebben een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en gaan doorgaans jaren mee. Toch kan het gebeuren dat er een foutcode op de display van uw Electrolux verschijnt en dat u een storing hebt. Soms kunt u deze error zelf verhelpen en voorkomt u zo ernstigere schade. Lukt het niet om het zelf te verhelpen? De servicemonteurs van De Waswacht komen snel naar u toe om uw Electrolux wasmachine te repareren. Vul het reparatieformulier in dat onder aan de pagina staat en we komen langs om uw E50 error te verhelpen als u in ons servicegebied woont. Ons servicegebied beslaat de volgende plaatsen in Drenthe: Hoogeveen, Beilen, Nieuwlande, Fluitenberg, Westerbork, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, Zuidwolde en De Wijk.

contact

   reparatieformulier


Betekenis Electrolux foutmelding E50

Wanneer de foutmelding E50 op het displayscherm van uw wasmachine verschijnt, betekent dit dat er sprake is van een algemene motorstoring. Dit kan liggen aan de motor, maar ook aan het softwareprogramma.


Zelf foutcode E50 oplossen van Electrolux 

Er zijn verschillende redenen waarom uw wasmachine de foutcode E50 vertoond. Controleer het volgende:

  • Probeer de wasmachine te resetten. Verwijder de stekker veilig uit het stopcontact, wacht vervolgens 30 seconden en steek de stekker dan weer in het stopcontact.
  • U bereikt hetzelfde resultaat met de veiligheidsschakelaar. Wanneer de wasmachine weer verbonden is met het stopcontact schakelt u deze aan en selecteert een programma. Neem contact op met De Waswacht wanneer de foutcode E50 weer op het display verschijnt.


E50 storing niet weg op uw Electrolux display?

Heeft u al het bovenstaande geprobeerd en verschijnt de error E50 nog steeds op het display? Het probleem kan bijvoorbeeld intern in de wasmachine zitten. De Waswacht kan de storing snel voor u repareren.


Reparatie van Electrolux wasmachine met foutcode E50

De Waswacht bus

De Waswacht kan uw E50 of andere Electrolux foutcode repareren. Onze servicebussen bevatten alle professionele gereedschappen en gangbare wasmachine onderdelen om uw Electrolux wasmachine in 1x te repareren. 

De Waswacht: specialist in wasmachines

  • Deskundig reparatiebedrijf
  • Snelle reparatie op locatie
  • Alle gangbare wasmachine onderdelen op voorraad
  • Onafhankelijk reparateur

Reparatieformulier Electrolux wasmachine

Nadat u het formulier hieronder heeft ingevuld nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Let op! Alleen in diverse plaatsen in Drenthe verrichten wij reparaties. 
Regio Hoogeveen, Beilen, Westerbork, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, De Wijk, Zuidwolde en Nieuwlande.