Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Wasmachine reparatie in Beilen

Als de wasmachine stuk gaat of mankementen vertoont is dat zeer vervelend. Een snelle oplossing is dan wenselijk zodat u de wasmachine weer in gebruik kunt nemen. In de meeste gevallen wordt uw wasmachine binnen twee werkdagen bij u thuis gerepareerd. Ook kan het voorkomen dat wij dezelfde dag al bij u langs kunnen komen! Natuurlijk komen wij ook in omliggende plaatsen, zoals Hijken, Hooghalen, Wijster, Westerbork, Holthe, Oranje, Spier of Hoogersmilde.

Snelle reparatie van uw wasmachine

De Waswacht is al meer dan 35 jaar dé specialist in reparatie van uw wasmachine en ander witgoed. Dankzij onze jarenlange ervaring is een reparatie doorgaans snel uit te voeren. Onze medewerkers worden op regelmatige basis bijgeschoold en zijn op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen.

Wasmachine Reparatie Beilen - Bedrijfsbus

Alle bedrijfsbussen zijn uitgerust met de juiste gereedschappen en standaard voorzien van de meest gangbare vervangende onderdelen. Zo kunnen wij de meest voorkomende problemen snel oplossen.

 Waarom kiezen voor De Waswacht?

  • Vakkundige servicemonteurs
  • Snelle reparatie van uw wasmachine bij u thuis
  • Ruime voorraad gangbare vervangende onderdelen
  • Onafhankelijk reparateur voor alle merken
  • Mogelijkheid tot bemiddeling met de fabrikant


Wat zijn de reparatiekosten?

Wij begrijpen dat u op voorhand wilt weten wat de reparatie van uw wasmachine u zal gaan kosten. Helaas is dat per geval verschillend en pas na onderzoek van het apparaat goed in te schatten. Na het invullen van het formulier voor een reparatieaanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Wasmachine reparatieaanvraag