Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Wasmachine reparatie in De Wijk

Een mankement aan uw wasmachine komt altijd ongelegen. Een langdurig reparatietraject is dan niet wenselijk. Bespaar uzelf de moeite van het loskoppelen en het vervoeren van de machine. De Waswacht komt graag bij u thuis en repareert uw wasmachine indien mogelijk gewoon ter plaatse. In de meeste gevallen kunnen wij binnen twee werkdagen langskomen om het defect te beoordelen en waar nodig repareren.

Reparatie zonder zorgen

Al meer dan 35 jaar is De Waswacht de witgoedspecialist van Drenthe. Dankzij jarenlange ervaring kunnen reparaties van wasmachines en ander witgoed snel en vakkundig uitgevoerd worden. Ons eigen reparatieteam wordt door constante bijscholing op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en technieken.

Wasmachine Reparatie AssenOnze servicebussen zijn standaard voorzien van de juiste gereedschappen en meest voorkomende vervangende onderdelen. De meeste mankementen aan uw wasmachine zijn zo snel op te lossen. Maak vandaag nog een afspraak voor een reparatie van uw wasmachine door onderstaand formulier in te vullen.

De Waswacht: de witgoedspecialist

  • Vakkundige servicemonteurs
  • Snelle reparatie van uw wasmachine bij u thuis
  • Ruime voorraad gangbare vervangende onderdelen
  • Onafhankelijk reparateur voor alle merken
  • Mogelijkheid tot bemiddeling met de fabrikant  


Vraag nu een reparatie aan voor uw wasmachine