Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Wasmachine reparatie in Nieuwlande

De wasmachine is een onmisbaar onderdeel van uw huishouden. Wanneer uw wasmachine door een mankement defect raakt komt dat altijd ongelegen. Het laatste wat u dan wilt is het apparaat loskoppelen, verplaatsen of deze langdurig kwijt zijn. De Waswacht repareert uw wasmachine gewoon bij u thuis in Nieuwlande, Hollandscheveld, Elim of andere plaatsen in de regio. Vaak kunnen wij al binnen twee werkdagen bij u langskomen en het probleem verhelpen. Zo kunt u de wasmachine weer snel in gebruik nemen.

reparatie aanvragen

Zorgeloze reparatie van uw wasmachine

Al meer dan 35 jaar staat De Waswacht in Drenthe bekend als dé witgoedspecialist. Dankzij onze jarenlange ervaring en kundige monteurs zijn reparaties van witgoed-apparatuur zoals vaatwassers, drogers en koelkasten snel uit te voeren. Ons serviceteam wordt met regelmatige bijscholing constant op de hoogte gehouden van recente technieken en ontwikkelingen.

Wasmachine Reparatie AssenOnze bedrijfsbussen zijn uitgerust met de meest gangbare vervangende onderdelen. Het gebruik van professionele gereedschappen stelt ons in staat problemen snel en adequaat op te lossen. Uw wasmachine laten repareren? Vul onderstaand aanvraagformulier in om een afspraak te maken.

De Waswacht: specialist in witgoed

  • Vakkundige servicemonteurs
  • Snelle reparatie van uw wasmachine bij u thuis
  • Ruime voorraad gangbare vervangende onderdelen
  • Onafhankelijk reparateur voor alle merken
  • Mogelijkheid tot bemiddeling met de fabrikant  


Vraag nu een reparatie aan voor uw wasmachine

Let op! Alleen in diverse plaatsen in Drenthe verrichten wij reparaties. 
Regio Hoogeveen, Beilen, Westerborg, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, De Wijk, Zuidwolde en Nieuwlande.