Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Wasmachine reparatie in Ruinen

Uit ervaring weten wij dat de wasmachine een onmisbaar apparaat in uw huishouden is. Wanneer uw wasmachine door een defect buitenspel staat is dat zeer vervelend en onwenselijk. Een snelle oplossing staat dan ook voorop wanneer u contact opneemt met De Waswacht. Het loskoppelen en vervoeren van uw wasmachine is niet nodig, wij repareren gewoon bij u thuis in Ruinen

Reparatie zonder zorgen

De Waswacht is in Drenthe al meer dan 35 jaar de witgoedspecialist bij uitstek. Met onze jarenlange ervaring kennen wasmachines, vaatwassers en drogers geen geheimen voor ons. Reparaties zijn door ons serviceteam dan ook snel uit te voeren. Door regelmatige bijscholing zijn onze monteurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken.

Wasmachine Reparatie AssenEen goede voorbereiding is het halve werk. Onze bedrijfsbussen zijn allen voorzien van de meest gangbare vervangende onderdelen en professionele gereedschappen. Zo zijn de meeste mankementen aan uw wasmachine snel te verhelpen. Contact opnemen met De Waswacht? Vul dan het onderstaande aanvraagformulier in voor een afspraak.

De Waswacht: de witgoedspecialist

  • Vakkundige servicemonteurs
  • Snelle reparatie van uw wasmachine bij u thuis
  • Ruime voorraad gangbare vervangende onderdelen
  • Onafhankelijk reparateur voor alle merken
  • Mogelijkheid tot bemiddeling met de fabrikant  


Vraag nu een reparatie aan voor uw wasmachine