Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Wasmachine reparatie in Ruinerwold

De wasmachine is een veel gebruikt apparaat in vrijwel elk huishouden. Een defect aan de wasmachine is dan ook zeer vervelend. Een snelle oplossing is dan gewenst zodat u uw wasmachine weer snel in gebruik kunt nemen. De Waswacht zorgt ervoor dat u de wasmachine niet hoeft los te koppelen en hoef te vervoeren. Wij repareren uw wasmachine gewoon bij u thuis. In de meeste gevallen is een monteur binnen twee werkdagen ter plaatse.

Zorgeloze reparatie van uw wasmachine

Met onze jarenlange ervaring zijn wij de witgoedspecialist van de provincie Drenthe. Al meer dan 35 jaar repareert De Waswacht witgoedapparatuur zoals vaatwassers, drogers en koelkasten. Ons serviceteam is dankzij regelmatige bijscholing op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen. Zo bent u verzekerd van een vakkundige reparatie van uw wasmachine.

Wasmachine Reparatie AssenOnze bedrijfsbussen zijn standaard voorzien van de meest gangbare vervangende onderdelen en professionele gereedschappen. Zo zijn wij in staat de meeste mankementen snel en eenvoudig te verhelpen. Uw wasmachine laten repareren? Vul onderstaand aanvraagformulier in om een afspraak te maken.

De Waswacht: de witgoedspecialist

  • Vakkundige servicemonteurs
  • Snelle reparatie van uw wasmachine bij u thuis
  • Ruime voorraad gangbare vervangende onderdelen
  • Onafhankelijk reparateur voor alle merken
  • Mogelijkheid tot bemiddeling met de fabrikant  


Vraag nu een reparatie aan voor uw wasmachine