Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Wasmachine reparatie in Westerbork

De wasmachine is in vele huishoudens een veelgebruikt en onmisbaar apparaat. Wanneer u de wasmachine door een mankement niet meer kunt gebruiken is dat dan ook zeer vervelend. Het laatste waar u op zit te wachten is het zware apparaat moeten loskoppelen en verplaatsen. De Waswacht maakt het u graag gemakkelijk en repareert uw wasmachine gewoon bij u thuis. Wij streven ernaar binnen twee werkdagen bij u ter plaatse te zijn.

Specialist in wasmachine reparatie

Al meer dan 35 jaar geldt De Waswacht als dé witgoedspecialist van provincie Drenthe. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij mankementen aan uw witgoedapparatuur in veel gevallen snel verhelpen. Door constante bijscholing is ons reparatieteam altijd op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen.

Wasmachine Reparatie AssenElke bedrijfsbus heeft standaard vervangende onderdelen als inventaris en is uitgerust met professionele gereedschappen. De meeste problemen zijn hierdoor snel door onze monteurs op te lossen. Een afspraak maken? Vul dan het onderstaande reparatieformulier in.

De Waswacht: verstand van witgoed

  • Vakkundige servicemonteurs
  • Snelle reparatie van uw wasmachine bij u thuis
  • Ruime voorraad gangbare vervangende onderdelen
  • Onafhankelijk reparateur voor alle merken
  • Mogelijkheid tot bemiddeling met de fabrikant  


Vraag nu een reparatie aan voor uw wasmachine