Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Wasmachine reparatie in Zuidwolde

Als uw wasmachine door een defect onbruikbaar is geworden bent u gebaat bij een snelle oplossing. Het moeten loskoppelen, verplaatsen en langdurig kwijt zijn van uw wasmachine voor een reparatie is dan onwenselijk. Maak het uzelf gemakkelijk door een afspraak te maken met De Waswacht. Wij repareren uw wasmachine gewoon bij u thuis. Doorgaans komen wij binnen twee werkdagen bij u langs om het probleem te verhelpen. Zo kunt u snel weer beschikken over uw wasmachine.

Snelle reparatie van uw wasmachine

Onze jarenlange ervaring spreken wij graag aan om uw wasmachine snel en vakkundig te repareren. Al meer dan 35 jaar geldt De Waswacht als de witgoedspecialist van de provincie Drenthe. Onze monteurs zijn door regelmatige bijscholing altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken.

Wasmachine Reparatie AssenIedere Waswacht-servicebus is voorzien van gangbare vervangende onderdelen en professioneel gereedschap. Zo is ons serviceteam in staat om elke klus op een snelle en juiste manier aan te pakken.  Maak vandaag nog een afspraak om uw wasmachine te laten repareren door onderstaand aanvraagformulier in te vullen.

De Waswacht: de witgoedspecialist

  • Vakkundige servicemonteurs
  • Snelle reparatie van uw wasmachine bij u thuis
  • Ruime voorraad gangbare vervangende onderdelen
  • Onafhankelijk reparateur voor alle merken
  • Mogelijkheid tot bemiddeling met de fabrikant  


Vraag nu een reparatie aan voor uw wasmachine