Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Witgoed reparatie in Beilen

De Waswacht is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de reparatie van witgoed in Beilen. Wij repareren witgoedapparatuur van alle merken, zoals AEG, Siemens, Bosch, Miele, Samsung, Liebherr en Schulthess. Wij voeren - binnen ons servicegebied - reparaties uit aan wasmachines, vaatwassers, wasdrogers, koelkasten, ovens, magnetrons, stofzuigers en vrieskisten. Heeft u een defect apparaat? Dan repareren wij deze graag bij u op locatie! Daarbij maakt het niet uit of u het apparaat ook bij ons gekocht hebt.

reparatie aanvragen

Snelle reparatie van witgoed

De Waswacht onderscheidt zich van anderen door de specialisatie in reparatie. Waar u bij een ander misschien zult horen dat reparatie te kostbaar wordt en u beter een nieuw apparaat kunt kopen, kunnen wij dankzij de uitstekende vakkennis van onze servicemonteurs vaak toch een apparaat weer repareren. Of het nu om vrijstaande apparatuur gaat of om inbouwapparatuur.

Servicebus van de WaswachtNiemand wil lang wachten als zijn of haar wasmachine kapot gaat. Daarom proberen we zo snel mogelijk bij u op locatie te komen. Vaak lukt dit al binnen twee werkdagen. En soms zelfs dezelfde dag! 

 

Uw reparateur voor alle merken

De Waswacht is professional partner van Miele. En dankzij onze goede samenwerking met Bosch, Samsung, Siemens en Constructa kunnen wij ook voor u bemiddelen als uw reparatie buiten de garantietermijn valt. Dat kan een heleboel geld schelen! Ook voor andere merken kunt u bij ons terecht voor reparatie.

Reparatieaanvraag

Vul onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw witgoed te repareren.