Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Witgoed reparatie in Nieuwlande

De Waswacht repareert in Nieuwlande binnen twee werkdagen al uw witgoed en inbouwapparatuur, zoals een wasmachine, vaatwasser, diepvries, droger, oven, magnetron, koelkast, stofzuiger en ander witgoed. Ons servicegebied beslaat een breed gebied in Drenthe. Dus natuurlijk komen wij ook in de plaatsen rondom Nieuwlande, zoals Elim, Dalerpeel, De Krim, Geesbrug, Hollandscheveld en Zwinderen.

reparatie aanvragen

Als u de vaatwasser, droger of ander apparaat niet meer kunt gebruiken door een mankement is dat erg vervelend. De Waswacht zorgt voor een snelle oplossing. Het loskoppelen of verplaatsen van het apparaat is niet nodig. Wij repareren het apparaat gewoon bij u thuis. Binnen twee werkdagen komen wij langs om het probleem te beoordelen en waar nodig te repareren.

Uw witgoed snel weer in gebruik nemen

Tijdrovende reparatietrajecten en alle logistieke problemen die daar bij komen kijken zijn wel het laatste waar u op zit te wachten. Maak daarom snel een afspraak met De Waswacht door het onderstaande aanvraagformulier in te vullen. De Waswacht is in Drenthe al meer dan 35 jaar dé specialist in reparatie van witgoed zoals afwasmachines, wasmachines en drogers. Ons serviceteam is door middel van regelmatige bijscholing op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen.

Wasmachine Reparatie Beilen - Bedrijfsbus

Onze bedrijfsbussen zijn uitgerust met professionele gereedschappen en voorzien van de meest gebruikelijke vervangende onderdelen. Hiermee kunnen wij de meest voorkomende problemen in korte tijd voor u oplossen.

De Waswacht: verstand van witgoed

  • Vakkundige servicemonteurs
  • Snelle reparatie van witgoed bij u thuis
  • Ruime voorraad gangbare vervangende onderdelen
  • Onafhankelijk reparateur voor alle merken
  • Mogelijkheid tot bemiddeling met de fabrikant


Witgoed reparatieaanvraag