Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Witgoed reparatie in Ruinen

Een defect aan uw vaatwasser, wasmachine of koelkast is zeer vervelend. Voor dergelijke veelgebruikte apparaten is een snelle oplossing wenselijk zodat u deze snel weer in gebruik kunt nemen. De Waswacht maakt het u graag gemakkelijk en repareert witgoed gewoon bij u thuis. Het loskoppelen en verplaatsen van uw wasmachine of droger is dan ook niet nodig. Wij staan altijd voor u klaar voor de reparatie van witgoed in Ruinen. Het maakt hierbij niet uit of u het apparaat ook bij ons gekocht heeft.

Snelle reparatie van witgoed

De Waswacht is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in witgoed zoals afwasmachines, wasmachines en drogers. Dankzij regelmatige bijscholing is ons serviceteam op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen. Onze monteurs komen doorgaans binnen twee werkdagen bij u langs, soms al dezelfde dag!

Wasmachine Reparatie Beilen - Bedrijfsbus

De servicebussen van De Waswacht zijn voorzien van de meest voorkomende vervangende onderdelen en professionele gereedschappen. Zo kunnen onze monteurs doorgaans elk probleem snel en adequaat oplossen en kunt u weer snel beschikken over uw witgoed-apparatuur.

De Waswacht: verstand van witgoed

  • Vakkundige servicemonteurs
  • Snelle reparatie van witgoed bij u thuis
  • Ruime voorraad gangbare vervangende onderdelen
  • Onafhankelijk reparateur voor alle merken
  • Mogelijkheid tot bemiddeling met fabrikant


Witgoed reparatieaanvraag