Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Witgoed reparatie in Ruinerwold

Wanneer uw vaatwasser, droger of koelkast niet meer te gebruiken is door een mankement is dat zeer vervelend. Een snelle oplossing is dan gewenst. De Waswacht repareert uw witgoedapparatuur gewoon bij u thuis. Doorgaans is een monteur binnen twee werkdagen ter plaatse om het probleem te achterhalen en waar nodig te verhelpen.

Snelle reparatie van uw witgoed

Het loskoppelen en verplaatsen van zware apparatuur zoals witgoed is een vervelende bijkomstigheid als u het defecte apparaat dient terug te sturen naar de fabrikant. Maak daarom snel een afspraak met De Waswacht door onderstaand aanvraagformulier in te vullen. Al meer dan 35 jaar zijn wij de witgoedspecialist van de provincie Drenthe. Onze monteurs worden door middel van regelmatige bijscholing op de hoogte gehouden van de laatste technieken en ontwikkelingen.

Wasmachine Reparatie Beilen - BedrijfsbusElke servicebus beschikt over de meest voorkomende vervangende onderdelen. Dankzij professionele gereedschappen en onze kundige monteurs is elk probleem snel en eenvoudig te verhelpen.

De Waswacht: verstand van witgoed

  • Vakkundige servicemonteurs
  • Snelle reparatie van witgoed bij u thuis
  • Ruime voorraad gangbare vervangende onderdelen
  • Onafhankelijk reparateur voor alle merken
  • Mogelijkheid tot bemiddeling met de fabrikant


Witgoed reparatieaanvraag