Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Witgoed reparatie in Westerbork

Wanneer uw vaatwasser of droger defect raakt door een mankement is een snelle oplossing gewenst. De Waswacht repareert uw witgoedapparatuur gewoon bij u thuis waardoor het loskoppelen en vervoeren van deze zware apparaten niet nodig is. Doorgaans kunnen wij binnen twee werkdagen bij u ter plaatse zijn om het mankement te beoordelen en te repareren.

Zorgeloze reparatie van uw witgoed

Maak het uzelf gemakkelijk door een afspraak te maken met De Waswacht. Al meer dan 35 jaar zijn wij dé witgoedspecialist. Onze kundige monteurs zijn door jarenlange ervaring in staat de meest voorkomende problemen snel en adequaat te verhelpen. Door constante bijscholing is ons serviceteam altijd op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen. Maak vandaag nog een afspraak door onderstaand reparatieformulier in te vullen.

Wasmachine Reparatie Beilen - BedrijfsbusElke servicebus is standaard uitgerust met de meest gangbare vervangende onderdelen en professionele gereedschappen. Valt een reparatie binnen de garantieperiode van uw machine dan kan De Waswacht tevens de bemiddeling met de fabrikant verzorgen.

De Waswacht: de witgoedspecialist

  • Vakkundige servicemonteurs
  • Snelle reparatie van witgoed bij u thuis
  • Ruime voorraad gangbare vervangende onderdelen
  • Onafhankelijk reparateur voor alle merken
  • Mogelijkheid tot bemiddeling met fabrikant


Witgoed reparatieaanvraag