Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Witgoed reparatie in Zuidwolde

Een defecte vaatwasser, droger of wasmachine is zeer vervelend. Een snelle oplossing is dan wenselijk voor deze apparaten die veelal dagelijks worden gebruikt. Het loskoppelen en verplaatsen van deze grote en zware apparaten zorgt voor veel rompslomp. De Waswacht helpt u graag uit de brand door witgoed gewoon bij u thuis te repareren. Wij komen graag binnen twee werkdagen bij u langs in Zuidwolde, Linde, Alteveer, Kerkenveld of elders in deze regio om het probleem te beoordelen en waar nodig te repareren.

Uw witgoed snel weer in gebruik nemen

Verplicht uzelf niet tot een langdurig reparatietraject en maak vandaag nog een afspraak met De Waswacht. Na het invullen en verzenden van het onderstaande aanvraagformulier nemen wij contact met u op voor een afspraak. De Waswacht is al meer dan 35 jaar de witgoedspecialist van de provincie Drenthe. Ons serviceteam is altijd op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkeling dankzij voortdurende bijscholing.

Wasmachine Reparatie Beilen - Bedrijfsbus

De meest voorkomende problemen kunnen wij snel voor u oplossen doordat onze servicebussen standaard zijn uitgerust met de gebruikelijke vervangende onderdelen. Onze servicemonteurs maken gebruik van professioneel gereedschap voor een vakkundige reparatie.

De Waswacht: verstand van witgoed

  • Vakkundige servicemonteurs
  • Snelle reparatie van witgoed bij u thuis
  • Ruime voorraad gangbare vervangende onderdelen
  • Onafhankelijk reparateur voor alle merken
  • Mogelijkheid tot bemiddeling met de fabrikant


Witgoed reparatieaanvraag