Velden zijn niet correct ingevuld

Visual

Zanussi C9 foutcode

Zanussi foutcode C9

De wasmachines van Zanussi zijn erg betrouwbaar met een gemakkelijke bediening. U bent verzekerd van een schoon wasresultaat met een Zanussi wasmachine. Toch kan er helaas een storing optreden.

Ziet u op het display van uw Zanussi wasmachine een C9 foutcode? Lees hieronder wat dit betekent en hoe u het zelf kunt proberen op te lossen. Wilt u niet zelf gaan proberen het probleem op te lossen? Vul dan direct ons reparatieformulier in en De Waswacht neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.


Betekenis van de Zanussi C9 storing

De foutmeldingen geven aan wat het probleem is met uw Zanussi wasmachine. Hierdoor kunt u gerichter bezig om uw wasmachine weer aan de praat te krijgen. De C9 foutmelding geeft aan dat de motor niet goed draait is. Zanussi foutcode C9: De motor draait niet goed.


Zanussi C9 storing oplossen

De Waswacht heeft veel ervaring met het repareren van wasmachines en witgoed. De Waswacht kan uw Zanussi wasmachine snel en voordelig repareren.

Advies: Zelf de C9 storing verhelpen

Er is onbalans tijdens het centrifugeren opgetreden of de motor is overbelast geraakt. Mogelijk is het apparaat overbeladen. Indien de wasmachine herhaaldelijk achter elkaar gebruikt is waardoor de motor overbelast kan zijn, deze ca. 30 min. laten afkoelen en dan nog eens proberen. Als probleem blijft terugkeren, is er een probleem met de motor. Dit moet door een technicus verholpen worden.

C9 foutmelding niet verholpen?

Als de foutmelding niet verholpen is na het opvolgen van het advies of vaak terugkomt, kan het zijn dat een onderdeel in uw wasmachine defect is en vervangen zal moeten worden.

Wilt u een snelle en voordelige reparatie van uw Zanussi wasmachine? En woont u in ons servicegebied (Drenthe)? Vul dan ons reparatieformulier in. Wij streven er naar om binnen twee werkdagen bij u thuis het probleem op te lossen.

Mijn Zanussi wasmachine laten repareren

Al meer dan 20 jaar is De Waswacht in Fluitenberg gespecialiseerd in witgoed reparatie. Wij hebben monteurs in dienst die vakkundig en snel uw Zanussi wasmachine repareren. Onze servicebussen zijn uitgerust met een uitgebreid assortiment van de meest gangbare Zanussi onderdelen zodat we direct uw wasmachine kunnen repareren.

  De Waswacht bus

Lid van Uneto-VNI Wij zijn een onafhankelijk witgoed reparatiebedrijf, die gecertificeerd is om Zanussi wasmachines te repareren. Dankzij onze goede contacten met Zanussi kunnen wij tegen een scherp tarief onderdelen leveren. Kortom bij De Waswacht bent u verzekerd van een snelle en voordelige reparatie.

De Waswacht: Specialist in witgoedreparatie

  • Zanussi gecertificeerd reparatiebedrijf
  • Snelle reparatie bij u thuis
  • Alle gangbare Zanussi onderdelen op voorraad
  • Onafhankelijk reparateur

Wasmachine reparatie aanvragen

Vul onderstaand contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Let op! Alleen in diverse plaatsen in Drenthe verrichten wij reparaties. 
Regio Hoogeveen, Beilen, Westerbork, Dwingeloo, Ruinerwold, Ruinen, De Wijk, Zuidwolde en Nieuwlande.